D duygusuz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 372 1 Aralık 2011 #1 arkadaşlar öğretmen odasına asmak için yaptım Ekli dosyalar kursiyer meb.rar kursiyer meb.rar 719 KB · Görüntüleme: 204
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 1 Aralık 2011 #2 Hocam böyle birşey bende düşünüyordum. Paylaştığınız için teşekkürler. Hazırladığını yazıyı bende öğretmenler odasına asacağım. Ama kimsenin okuyacağını, okusa bile açıp bakacağını sanmıyorum.. :?
Hocam böyle birşey bende düşünüyordum. Paylaştığınız için teşekkürler. Hazırladığını yazıyı bende öğretmenler odasına asacağım. Ama kimsenin okuyacağını, okusa bile açıp bakacağını sanmıyorum.. :?
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 1 Aralık 2011 #5 Hocam paylaşım için teşekkürker...
D duygusuz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 372 1 Aralık 2011 #6 sesumut' Alıntı: Hocam böyle birşey bende düşünüyordum. Paylaştığınız için teşekkürler. Hazırladığını yazıyı bende öğretmenler odasına asacağım. Ama kimsenin okuyacağını, okusa bile açıp bakacağını sanmıyorum.. :? Genişletmek için tıkla ... ben de sanmıyorum da hocam, belki 40 kişi de biri çıkar. Faydalı olması dileğiyle
sesumut' Alıntı: Hocam böyle birşey bende düşünüyordum. Paylaştığınız için teşekkürler. Hazırladığını yazıyı bende öğretmenler odasına asacağım. Ama kimsenin okuyacağını, okusa bile açıp bakacağını sanmıyorum.. :? Genişletmek için tıkla ... ben de sanmıyorum da hocam, belki 40 kişi de biri çıkar. Faydalı olması dileğiyle
seferzafer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 1 Aralık 2011 #7 sağolasın hocam ama bu biraz karışık anlamaları için arkadaşlarımızın ve dikkat çekmesi için daha basit olmalı. Ama kaydettim eline sağlık. :+1:
sağolasın hocam ama bu biraz karışık anlamaları için arkadaşlarımızın ve dikkat çekmesi için daha basit olmalı. Ama kaydettim eline sağlık. :+1: