Kursiyer bulmak ve kurs reklamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydınDr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aydınDr

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Değerli arkadaşlar
Halk egitimi merkezlerinde yaşanılan sıkıntılardan biri de kursiyer bulmaktadir.
Bu konuda hangi yöntemleri takip etmektesiniz.
Halk eğitim kurslarının tanıtımı için neler önerirsiniz.
Tecrubelerinizi ve düşüncelerinizi paylasabilirsiniz.

Okullara afiş asabilirsiniz. Bu sayede velileri kurslara yönlendirebilirsiniz. Gündüzleri annelere aksamlari babalara kurs verebilirsiniz. Bulunduğum ilçede Annem Bilgisayar Öğreniyor kampanyası yapıp yaklaşık 300 anneye temel bilgisayar okuryazarlıyı kursu vermiştim. İlçede çalışan memurlara yönelik ileri excel kursu da açılabilir.

Afiş hazırlamak iyi olur bence de. Biz belediyeden duyuru yaptırıyoruz. Ama afiş mantıklı, afiş.

aydınDr' Alıntı:
Değerli arkadaşlar
Halk egitimi merkezlerinde yaşanılan sıkıntılardan biri de kursiyer bulmaktadir.
Bu konuda hangi yöntemleri takip etmektesiniz.
Halk eğitim kurslarının tanıtımı için neler önerirsiniz.
Tecrubelerinizi ve düşüncelerinizi paylasabilirsiniz.

beni öyle bıktırdılar ki hiçbir şey yapmıyorum :))
kurs varsa kurs saati geliyorum yoksa 3 gün gelip 9-12 oturup gidiyorum

Anadolu Lisesinde çalışıyorum.. Ders anlatırken yaızlım konusunda çocukların ilgisini çekecek şeylerden bahsettim. Ünlü firmalarda/şirketlerde staj yapan üni. öğrencilerinin aldığı maaşları gösteren bir gazete küpürünü sınıfa getirdim.. Gençlerin ilgisini çekti.. Birkaçı "hacker" olabilir miyiz? Biz de böyle para kazanabilir miyiz? vs. sorular sordu.. Onlara temel yazılımı anlatabilirim dedim. Hoşlarına gitti ve 2 öğretmen 13 öğrenci olmak üzere 15 kişiyle Halk Eğitime başvurdum ve haftaya "Bilgisayar Programlama Teknikleri" kursunu açıyorum..

hocam özellikle tam gün tam yıl kapsamındaki okullarda bulunan müdür yardımcısı arkadaşlardan yardım iste olmadı okullara git müdürlerle konuş sınıflarda 5 er dk söz al verebileceğin kurslardan bahset kursları da öğrencilerin kendi okullarında aç bu aileleri de tedirgin etmeyecektir.

BBNET
Geri