İnek yağlı olurdu ya neyse alınmış artıkalican44' Alıntı:suat hocam gündüzbeyde girdik. 7 kişi bir inek![]()
ejdeharr' Alıntı:Diyanet ,kızılay ,mehmetcik vakfı haricindeki vakıf ve dernekler kimlerin bilginiz varmı ? kimse yokmu ve denizfenerini biliyoruz da diğerlerini netten arattım pek bişey bulamadım.mesela ihh, kimse yokmu ,cansuyu, yardımeli(özellikle bu) vb? malum deniz feneri olayından sonra iyi araştırmak gerektiğini düşünüyorum.
Allah kabul etsin ortaksuatozt' Alıntı:Biz 6 kişi bir danaya giriyoruz inşallah.![]()
keyloger' Alıntı:yardım kuruluşlarına gram güvenim yok, gidip kestiririm mezbahanede yakında illaki bi bir fakir fukara vardır dağıtırım, yardım yakından uzağa yapılır...
ferdierdem55' Alıntı:Allah kabul etsin ortaksuatozt' Alıntı:Biz 6 kişi bir danaya giriyoruz inşallah.![]()
Çubuk barajının kenarında bi mangal yakarsın bize artık
![]()
Kiminle ortak olunduğu belli olmadan o iş sakat hocam. Bildiğin ve güvendiğin, gerçekten Allah rızası için kurban kestiğine inandığın insanlarla kesilmesi daha uygun olur. yinede Allah kabul etsin niyetine binaen inşallah..click' Alıntı:carrefour aracılıgı ile 695 tl ye danaya girdim
adrenaline' Alıntı:Kiminle ortak olunduğu belli olmadan o iş sakat hocam. Bildiğin ve güvendiğin, gerçekten Allah rızası için kurban kestiğine inandığın insanlarla kesilmesi daha uygun olur. yinede Allah kabul etsin niyetine binaen inşallah..click' Alıntı:carrefour aracılıgı ile 695 tl ye danaya girdim
mutlucan' Alıntı:ben keçi keseceğim inşallah