Illa gelip kucağıma oturacak sonra da klavyeye basacak ...
Secilen ogrencinin bir daha secilmemesi olayi kaldi o da 2 dk surer

volkankey' Alıntı:evet arkadaşlar bahsettiğim tüm ayarlamalar yapıldı
buyrun güle güle kullanın
test aşaması çok kısa sürdüğünden hatalar varsa belirtiniz.
volkankey' Alıntı:Uzerine tiklayinca bir şey olmuyor mu simgeden ayarlar felan calismiyor mu
ahmetfx' Alıntı:Böyle bir programı ben de yapmayı düşünüyordum. Öğrencileri uygulama yapmak için tahtaya kaldırırken kullanmak ve biraz da eğlence katması açısından. Deneyip yorumlarımı belirteceğim. Elinize sağlık.
volkankey' Alıntı:Hocam sag alt tarafta simgesi oluyor prg in baslat cubugunda oradan cikis yapabiliyoruz
volkankey' Alıntı:Eski sürümler calistiysa muhtemelen birkac dll yani sistem dosyasi eksigi olabilir
volkankey' Alıntı:Vay be ne prg yapmisim 4 dk kasiyorvalla ben de bilemedim
karinca_52' Alıntı:çalışıyor kasmadan
adlec' Alıntı:Mükemmel çalışıyor.Ellerinize sağlık Volkan Hocam.Tam istediğim gibi.
Ama fazladan bişey daha istesem?
Butonu (Kare Yazı) biraz daha küçültsek daha iyi olmaz mı?
zodiac' Alıntı:adlec' Alıntı:Mükemmel çalışıyor.Ellerinize sağlık Volkan Hocam.Tam istediğim gibi.
evet hocam biraz büyük olmuş küçültme imkanı var mı, yoksa çok mu fazla olmuş oluruz![]()
volkankey' Alıntı:Zodiac hocam bilgisayarinda malware olabilir veya vb6 nin kullandigi sistem dosyalarinda bir sorun var. Portable vb6 yi bulup calistirdiktan sonra prg i acmayi dene bakalim duzelecek mi baska sey gelmiyor aklima
bilisimkml' Alıntı:NTP dersinde Listbox ve timer kullanımıyla ilgili sınıfta yaptığımız uygulamayı ekledim. Geliştirip kullanılabilir.
Aslında öğrencilerden birine proje ödevi olarak buna benzer bir konu verdim. Ders sonu değerlendirme programı - rastgele öğrenci seçilecek, veritabanına sorulan soruya verdiği cevapları doğru-yanlış yada puan olarak kaydedecek, yeni sorular ve öğrenciler, sınıf bilgileri ekleyip çıkarılabilecek gibi.
zodiac' Alıntı:adlec' Alıntı:Mükemmel çalışıyor.Ellerinize sağlık Volkan Hocam.Tam istediğim gibi.
evet hocam biraz büyük olmuş küçültme imkanı var mı, yoksa çok mu fazla olmuş oluruz![]()
ahmetfx' Alıntı:Kısa sürede yapılmasına rağmen güzel bir çalışma olmuş. Her sınıf için ayrı liste kaydetme seçeneği de eklenebilir ve gösterim süresi biraz daha uzun olsa iyi olur. Vakit bulsam bu tarz bir programı yapacaktım. Hem vakit yok hem de program yazmayalı bayağı oldu. (C#)