Kur' an Öğretimi İçin Flah ta oyun yapımı yardım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
yakuphan' Alıntı:
Elif Puzzle için verdiğiniz parçaları kullanarak aşağıdaki şekilde oyunu yaptım. Şu an için tebrikler mesajı ve ses yok, ancak eğer elinizde koymak istediğiniz m p 3 şeklinde ses dosyası varsa ekleyebilir, Tebrikler ifadesinin nasıl görünmesini istiyorsanız ona dair bir resim gönderirseniz ona uygun mesaj da gösterebilirim.
Oyunu inceleyip, eklemek istediğiniz hususları yazarsanız, örneğin boyutlar, arkaplan vs. yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam teşekkürler, puzzle yi çözdük o oyunlar bitti şu an, kartta harf eşleştirme yapmam lazım o kaldı şimdilik, boyamaları tammalıyorum bitmek üzere...

Allah allah bende hata vermiyor açıyor ? diğer indiren kişilerdede aynımı acaba...

Siz cd olarak hazırlıyordunuz galiba o yüzden size exe uzantılısını göndereyim. bu hali daha çok işinize yarar galiba...

Ekli dosyalar

Umut Hocam hiç beğenmediniz galiba cevap vermediniz. Çalıştırdınızmı exe dosyasını Neyse boşa uraşmamışımdır heralde sizin olmasada birilerinin işine yarar...

fiyong' Alıntı:
Umut Hocam hiç beğenmediniz galiba cevap vermediniz. Çalıştırdınızmı exe dosyasını Neyse boşa uraşmamışımdır heralde sizin olmasada birilerinin işine yarar...

Hocam harika olmuş, elinize sağlık, ama hem fla sı yok hem de reklam tarzı birşey olunca, yanlış anlamayım...

Ben bugüne kadar her paylaştığımı karşılıksız paylaştım, size karşılık bekliyorsunuz demiyorum, yine de ellerinize sağlık, teşşekkürler muhakkak istifade eden olacaktır. Kur' an öğreten doğru düzgün internette oyun yok, bu da onlardan birisi olur inşaallah.

Balon patlatma oyunu....

Ekli dosyalar

• balonpatlat.png
    balonpatlat.png
    290.3 KB · Görüntüleme: 1,000
  • balon-patlat.rar
    balon-patlat.rar
    262.5 KB · Görüntüleme: 58
BBNET
Geri