Eslivya' Alıntı:Hocam uçak oyununda arı yerine diğer harfleri kullansanız daha eğitici olmaz mı? Sadece cim'lerde puan kazansa. Tüm harfler için aynı oyunu mu yapacaksınız?
goodielife' Alıntı:İşte Geldim Burdayım...![]()
Arkadaşlar tasarıma pek önem vermedim.
O yüzden FLA dosyasını da ekte verdim isteyen düzenlesin keyfine göre...
cbsrkn' Alıntı:harf ve anlamlarını eşleştirme gibi bir oyun düşünürseniz yardımcı olabilirim.
umut27' Alıntı:goodielife' Alıntı:İşte Geldim Burdayım...![]()
Hocam çok teşekkür ederim. Harika olmuş gerçekten, peki direkt resimler gelse resim seç butonuna gerek olmadan...
goodielife' Alıntı:umut27' Alıntı:goodielife' Alıntı:İşte Geldim Burdayım...![]()
Hocam çok teşekkür ederim. Harika olmuş gerçekten, peki direkt resimler gelse resim seç butonuna gerek olmadan...
ekte swf ve fla var hocam. İstediğin gibi düzenledim... Kolay Gele...
cbsrkn' Alıntı:Hocam sekiz resim için eşleştirme örneği yaptım siz bir inceleyin sormak istediğiniz yada yardımcı olabileceğim birşey olursa mesaj atarsınız.
Güzel bir çalışma yapıyorsunuz.Allah sizden razı olsun.
umut27' Alıntı:cbsrkn' Alıntı:Hocam sekiz resim için eşleştirme örneği yaptım siz bir inceleyin sormak istediğiniz yada yardımcı olabileceğim birşey olursa mesaj atarsınız.
Güzel bir çalışma yapıyorsunuz.Allah sizden razı olsun.
Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık, eşleştirmeyi tamamlayınca aşama atlama diğerlerine geçme, ve harflerin random gelmesi gibi özellikler eklenebilir mi?
deniz' Alıntı:Çok güzel bir çalışma olmuş ve olacak inşallah.Bittiğinde paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden emeği geçenlerin eline sağlık diyorum.Kolay gelsin.
fiyong' Alıntı:Hocam ben şu uçak oyununa benzer bir oyun yapıyorumda. Büyük oranda bitti az kaldı. Şu şekilde yaptım. Arı çizdim çiçekli bir bahçede uçuyor aralıklı olarak sürekli 3 er tane balonlu harf geliyor üstte bizden istenen harfin türkçesi yazıyuor mesela Ayn harfi arıyı klavye ile hareket ettirerek bizden istenen harfli balonu patlatıyorsun doğru harfli balonu patlattığında üstte sevap yazan yer birer birer artıyor 3 kerede yanlış yapma hakkın yani 3 can var . Bu şekilde düşündüm ama sizce uygunmu ? bu şekilde tamamlayımmı ?
karinca_52' Alıntı:
umut27' Alıntı:fiyong' Alıntı:Hocam ben şu uçak oyununa benzer bir oyun yapıyorumda. Büyük oranda bitti az kaldı. Şu şekilde yaptım. Arı çizdim çiçekli bir bahçede uçuyor aralıklı olarak sürekli 3 er tane balonlu harf geliyor üstte bizden istenen harfin türkçesi yazıyuor mesela Ayn harfi arıyı klavye ile hareket ettirerek bizden istenen harfli balonu patlatıyorsun doğru harfli balonu patlattığında üstte sevap yazan yer birer birer artıyor 3 kerede yanlış yapma hakkın yani 3 can var . Bu şekilde düşündüm ama sizce uygunmu ? bu şekilde tamamlayımmı ?
Hocam türkçe hiç işin içine girmemeli, öğrenmede zorluk oluyor, ama oyun güzel hocam ellerinize sağlık...
fiyong' Alıntı:buldum okunuşlarını şimdi o şekilde yapayım
Oyun güzel olmuş.fiyong' Alıntı:Hocam oyun bitti adınıda Hafız Arı koydum beğeni ve eleştrilerine sunarım. Umarım KURAN-I KERİM Öğrenmede azda olsa katkım oLur...