Kur' an Öğretimi İçin Flah ta oyun yapımı yardım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

umut27

Site Gezgini
Arkadaşlar çocuklar için Kur' an öğreten interaktif bir CD hazırlıyorum, bunun için oyunlar yapmam gerekiyor, boyama oyunu yaptım(her harf için hazırlıyorum şu an), eşleştirme, harf yakalama ve puzzle oyunları da yapmam gerekiyor, bu konuda flash oyun yapabilecek her arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    241.4 KB · Görüntüleme: 2,094
  • 2.jpg
    2.jpg
    226.1 KB · Görüntüleme: 2,094
  • 3.jpg
    3.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 2,094
  • 4.jpg
    4.jpg
    211.4 KB · Görüntüleme: 2,094
hocam nasıl yapıldığını bilsem memnun olurdum size yardım etmekten ama mutlaka yardım edebilecek arkadaşlar vardır kolay gelsin.

allah kolaylık versin.
As3 yada As2 bilmiyorsan işin biraz zor. Bu dilleri de öğrenmek baya emek gerektirir

hocam Allah razı olsun, kolaylıklar versin size....

ha bu arada, yardım edecek, kimse bulamayacaksınız, boşuna aramayın hocam....

başarılar....

Hocam gerekli materyalleri gönderirsen puzzle konusunda yardımcı olabilirim.
Hatta öğrencilere ödev olarak verir hem onlar uygulama yapar hem sen işini görmüş olursun.
Öğrencilerimle 15-20 güne 20 puzzle oyun hazırlayabilirim.

Puzzle' ları yerine koyduğumuzda birdaha yerinden oynamasa ve bitince tebrikler mesajı verse, bunu yapabilir miyiz acaba?

Ekli dosyalar

hocam kodlama bilgim çok zayıf yine de puzzle deniycem.
eşleştirme için wondershare quiz creator programı içinde hazır matching test bölümü var çok kullanışlı bi program

www.golbasimso.meb.k12.tr

sitede öğretmenler-ingilizce-dilek budan-6. sınıflar yolunu izlerseniz yapmış olduğum örnekleri görebilirsiniz
program ayrıca resim video vss ekleme imkanı da sunuyor.
denemenizi öneririm..
puzzle yapabilirsem paylaşacağım.

hocam hazır bir tane buldum.
resim parçalarını ve parçaların geleceği yerlerin büyüklüğünü değiştirerek kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
umarım işe yarar.

Ekli dosyalar

Hocam yapboz yapabiliyorum ama şartlarını belirtemiyorum, yukarıda belirtmiştim nasıl olacağını, sağolun uğraşınız için.

Flash oyun yapan program biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

Stencly var hoşuma gitti, başka sizin kendinizin kullandığı program varsa paylaşırsanız sevinirim...

hocam ben birkaç aydır flash as3 öğreniyorum ve oyun yapımına yeni başladım. 2 tane oyun yaptım şimdiye kadar. yardım edebilirmiyim bilemiyorum nasıl birşey yapacaksınız tam olarak ? bu arada benim yaptığım oyunları adresten inceleyebilirsiniz. http://ataturkortaokulu.com/rehberlik.html burdaki kelime oyunu ve einstein ben bilirim oyununu ben yaptım.

Hocam ben de elimden geldiğince yapmaya çalışayım. Uçak olayına bakayım şuan. Güzel bir çalışmada tuzum bulunursa çok mutlu olurum.

Mesajım bulunsun bende incelemeye çalışacağım... Emeği geçenlerden Allah razı olsun...

İşte Geldim Burdayım... :D

Arkadaşlar tasarıma pek önem vermedim.

O yüzden FLA dosyasını da ekte verdim isteyen düzenlesin keyfine göre...

Ekli dosyalar

yapmaya başladım hocam inş 1 haftaya bitiririm boş derslerde ve teneffüs aralarında yaparak :)

goodielife' Alıntı:
fiyong' Alıntı:
yapmaya başladım hocam inş 1 haftaya bitiririm boş derslerde ve teneffüs aralarında yaparak :)
üstteki mesajda gönderdim hocam geliştirebilirsiniz...

hocam hazırladığın çalışmaları paylaşma anlayışından ötürü
seni gerçekten taktir ediyorum...
umarım tüm bunlar bilgini birikimini kat kat arttırır...

intel4004' Alıntı:
goodielife' Alıntı:
fiyong' Alıntı:
üstteki mesajda gönderdim hocam geliştirebilirsiniz...

hocam hazırladığın çalışmaları paylaşma anlayışından ötürü
seni gerçekten taktir ediyorum...
umarım tüm bunlar bilgini birikimini kat kat arttırır...

Teşekkür Ederim Hocam...

Faydamız dokunuyosa bu zümreye ne âlâ...

Hocam uçak oyununda arı yerine diğer harfleri kullansanız daha eğitici olmaz mı? Sadece cim'lerde puan kazansa. Tüm harfler için aynı oyunu mu yapacaksınız?

BBNET
Geri