kullananlardan traş makinesi önerisi

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
slmlar arkadaşlar...kullananlardan kuru'da traş yapabilme özelliği olan, kısa sürede şarj olan, pili uzun süren, tahriş etmeyen, kopararak değil iyi keserek traş eden taş makinesi önerisi alabilirimiyim? şimdiden teşekkür ederim.

hocam ben pilipis :lol: marka kullandım....açıkçası memnun kalmadım...hatta pişman bile oldum diyebilirim aldığıma....Benim aldığım modelin üzerinden 3 tane yuvarlak bıçak vardı...panasonic yada braun tavsiye ediliyor forumlardan anladığım kadarıyla...ikinci bir hataya düşmememek için yine klasik yönteme devam ediyorum şu anlık...

cihanmnsl' Alıntı:
hocam ben pilipis :lol: marka kullandım....açıkçası memnun kalmadım...hatta pişman bile oldum diyebilirim aldığıma....Benim aldığım modelin üzerinden 3 tane yuvarlak bıçak vardı...panasonic yada braun tavsiye ediliyor forumlardan anladığım kadarıyla...ikinci bir hataya düşmememek için yine klasik yönteme devam ediyorum şu anlık...
+1

Ayrica benim anladigim makinayi GUNLUK kullanacan. Ve yanaklarda iyi de bogaz kisminda yani cene alti bolgesinde SİFİR... ordaki killari nerdeyse yarim saatte aliyor ama onu bile tam almiyor.
Ben 4 yil once 200 kusur tl ye almistim

ben şu ana kadar traş makinasını devamlı kullanabilen birini ne gördüm ne duydum

5 yıldır günlük traşımı philips HS8060 modeliyle oluyorum. ilk zaman bende pişman olmuştum bütün bu sıkıntılar bende de vardı. ama zamanla ustalık dönenmime girdim 30 saniyede gayet güzel traş oluyorum ve hiç kızarıklık vs. olmadan. NOT: sadece kuru olarak kullanıyorum. Jel almıyorum.

braun kullandım nefret ettirdi şimdi phlilips rq 1150 kullanıyorum çokkkkkkkk memnunum şiddetle tavsiye ederim ilk bir hafta hafif kızarıklık yapıyor sonra oda geçiyor

Hocam ben on yıldır traş makinesi kullanıyorum. Braun ,philip, ve birçok diğer markayı kullandım. Ama en iyii PHILIPS :++: gerisi boş. Aman hocam elekli olan modellerden kaçın. :-1:

hocam ben bu işin uzmanıyım
bende philips hq 9190 var üst seviye ama her markayı kullandım
dikkat etmeniz gereken sadece elektrikli almanız kremli ve farklı modelleri alırsanız memnun kalmazsınız.

philips ve braunda gerçekten kaliteli hq 7bin ve 9bin serisi cok memnun bırakacaktır.

sinan36' Alıntı:
Hocam ben on yıldır traş makinesi kullanıyorum. Braun ,philip, ve birçok diğer markayı kullandım. Ama en iyii PHILIPS :++: gerisi boş. Aman hocam elekli olan modellerden kaçın. :-1:
3 daireli olan modellerden alacaktim kil donmesi yapiyor dedikleri icin duz elekli olanlardan almistim
Dis gorunus olarak bayanlarin kullandigi epileydi cihazi gibi
Ama memnun kalmamistim cene alti bogaz bolumu icin

Ben HQ6900 kullanıyorum. Şarjlı değil. Çok kaliteli değil ama ben beğendim. (Param buna yetti :) )
Jilete asla dönmem.

elekli braun kullandım 5 yıl, 1 yıldırda 3 döner başlıklı kremsiz kuru philips kullanıyorum, philipsten çok memnunum. ancak burada önemli tek kriter var sizin cilt ve sakal yapınıza uyup uymaması. kimine süper olan makina kimine olmuyor biraz şans işi ama ben olsam elekli olanlardan almazdım. kremli olanlar da sürekli masraf en güzeli kremsiz eleksiz kuru traş makinası

BBNET
Geri