Kullanıcı Geçerlilik Süresi

Kodla Büyü

aynursengun

Site Gezgini
Sayın hocalarım, bu kullanıcı geçerlilik süresi nedir acaba. geçerlilik bitince artık giriş yapamıyacakmıyız. yada bitmeden yeni kullanıcı mı oluşturacağız her seferinde?

aynursengun' Alıntı:
Sayın hocalarım, bu kullanıcı geçerlilik süresi nedir acaba. geçerlilik bitince artık giriş yapamıyacakmıyız. yada bitmeden yeni kullanıcı mı oluşturacağız her seferinde?
Sayın Hocam,

Kullanıcı geçerlilik süresi kısaca şifre değiştirme süresi demek. 90 gün süresi var. 90 gün süre dolunca sadece şifre değişikliği yapmak yeterli.

Başka bir özelliği yok.

İyi çalışmalar.

arkadaşlar kullanıcı tanımladım ama nasıl kullanıcıyla giriş yapacağım? bana birisi açıklar mı bunu? :oops:

bilbil' Alıntı:
arkadaşlar kullanıcı tanımladım ama nasıl kullanıcıyla giriş yapacağım? bana birisi açıklar mı bunu? :oops:
Sayın Hocam,

Yeni tanımladığın kullanıcı ile giriş yapabilmen için verdiğin epostaya mail gelecek ve Ftp şifresi belirleyeceksin. Sonra okulun site adresini girip aç diyeceksin. Verdiğin e-posta adresi, tanımladığın Ftp şifresi ve güvenlik kodunu girip giriş deyince panel açılır. Bir defaya mahsus güven sorusu gireceksin.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri