Kullanıcı erişim ayrıcalıklarına sahip değil !!!

Kodla Büyü

htcnsz

Üye
D klasörü içinde yer alan word, pdf, excell dosyalarını açamıyorum, başka bir yere kopyalayamıyorum, dosya isimleri yeşil renkli, kullanıcılardan hepsinde tam denetim var ama klasörde hiç bir işlem gerçekleştiremiyorum, Bu problemin çözümü varmı ?

htcnsz' Alıntı:
D klasörü içinde yer alan word, pdf, excell dosyalarını açamıyorum, başka bir yere kopyalayamıyorum, dosya isimleri yeşil renkli, kullanıcılardan hepsinde tam denetim var ama klasörde hiç bir işlem gerçekleştiremiyorum, Bu problemin çözümü varmı ?

Klasör şifrelenmiş (Klasör ya da dosya isimleri yeşil renkte gözüküyor ve dosyalar açılmıyor). Klösörün üstünde sağ tuş->Özellikler->Gelişmiş-> Veriyi Korumak İçin İçeriği şifrele seçilmiş

Çentiği tekrar kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ancak hangi kullanıcıda şifrelenmiş ise "O" kullanıcıda bu işlemi yapmalısınız. Şifre girişi yoktur. Windows kullanıcısının , windows a giriş yaparken kullandığı şifreyi otomatikman kullanır...

Veriyi Korumak İçin İçeriği şifrele, pasifse büyük bir ihtimalle doğru kullanıcı seçilmemiştir. Doğru kullanıcı ile windows a giriş yapın. Eğer dosyalara çift tıkladığınızda açılıyorsa, doğru kullanıcıyı bulmuşsunuz demektir... O zaman çentiği kaldırıp şifrelemeyi kaldırabilirsiniz...

BBNET
Geri