Kredi Kartı Aidatı...

Kodla Büyü

bilisimci_tugrul

Aktif Üye
Mrb arkadaşlar maaş aldığımız bankanın değişmesiyle birlikte yeni bankamız akbank benim talebim olmamasına rağmen kredi kartı çıkarıp göndermiş. eski bankamız da kart aidatı vermiyorduk maaş aldığımız için akbankta böyle bi uygulama var mı ?

Maaşı akbanktan alan ve axcess kullanan arkadaşlar var mı acaba?

Merhaba. Müşteri hizmetlerini arayıp sorun eğer talep edilmiyor lafını duydu iseniz, bir kenara tarih ve saati not alın, sizden KK aidat ödemesi isterlerse konuşma yaptığınız tarihi söylerek olaydan sıyrılabilirsiniz. Ayrıca bankalar bir kişiyi sağladığı imkanları bir diğerine sağlamayabilir. Bu tarz durumlarda TOPLU ANLAŞMANIZ yok ise, MH ile bireysel çözümlemek en iyisidir. İyi çalışmalar.

Hocam biz de bi ara akbanktan alıyorduk maaşı.Hem kredi kartı hem de banka kartından herhangi bir işlem ücreti almadılar.Ama anlaşma bittikten birkaç ay sonra bütün ücretleri kestiler.

kredi kartı kullanan arkadaşlar 1 sorum olacak..benim kredi kartında 50 tl param gözüküyor..bu parayı nakit olarak çekebiliyormuyum...

maaş müşterilerinden herhangi bir ücret almıyorlar ancak sözleşme bittikten sonra otomatik ödeme talimatı (en az 2tane) vermenizi istiyorlar verrmezseniz hesap işletim ücreti kesiyorlar. ayrıca kredi kartı ücretini yansıtıp itiraz ederseniz chip para olarak geri yüklüyorlar...

blue123' Alıntı:
kredi kartı kullanan arkadaşlar 1 sorum olacak..benim kredi kartında 50 tl param gözüküyor..bu parayı nakit olarak çekebiliyormuyum...
çekemezsiniz ancak 50 tl lik alış veriş yaparsanız kullanmış olursunuz.

bıktım bu aidatlardan her banka ayrı ayrı kesiyor iptal ederim diyosun geri ödüyorlar illaki aramamız lazım

bu ay iş bankası eşimin kartına 65 tl kart adatı yansıttı iletişim bölümünden itiraz ettik dün iade etmişler...

Aman sayın hocam uzak dur biz de mmaş müşterisi idk maaş anlaşması bittikten sonra önce sms bildirim ücreti arkasından hesap işletim ücreti arkasından yıllık aidat ,talebimiz olmadan kredili mevduat hesabı açtılar. Bunların ayrıca ipytal ettirilmesi başlı başına eziyet ; müşteri hizmetlerini ararsınız , bankada yapacaksınız der ; bankaya gidersiniz müşteri hizmetleri der , biraz sert çıkarsınız o bağlantı bu bağlantı der sizi bir hafta uğraştırırlar kısaca uzak durmanız lehinize
Biz kurtulduk allah sizide kurtarsın.

(bu arada kredi kart zannedip geçmeyin ,kredi kartı ile birlikte hesabınız varsa açık kalıyor yoksa açılıyor yenisi ,yanına kredili mevduat hesabı tabi bunların hepsi ayrı masraf)

melih444' Alıntı:
Aman sayın hocam uzak dur biz de mmaş müşterisi idk maaş anlaşması bittikten sonra önce sms bildirim ücreti arkasından hesap işletim ücreti arkasından yıllık aidat ,talebimiz olmadan kredili mevduat hesabı açtılar. Bunların ayrıca ipytal ettirilmesi başlı başına eziyet ; müşteri hizmetlerini ararsınız , bankada yapacaksınız der ; bankaya gidersiniz müşteri hizmetleri der , biraz sert çıkarsınız o bağlantı bu bağlantı der sizi bir hafta uğraştırırlar kısaca uzak durmanız lehinize
Biz kurtulduk allah sizide kurtarsın.

(bu arada kredi kart zannedip geçmeyin ,kredi kartı ile birlikte hesabınız varsa açık kalıyor yoksa açılıyor yenisi ,yanına kredili mevduat hesabı tabi bunların hepsi ayrı masraf)

ne yapalım kredi kartı kullanmayalım mı ..?

BBNET
Geri