Yuzde orani ya da diger turlu faiz hesaplama geri odeme miktarini hesaplayan ideal site
http://kredi-geri-odeme-plani.hesaplama.net/
http://kredi-geri-odeme-plani.hesaplama.net/
eş çalışmadan nasıl 2 bin lira ödeyebilir ki insan hocam? hele bir de çocuk varsa. eşi çalışan ev alanlar zor ödüyor 2 bin liraerdcannet' Alıntı:125 binlik ev almak için 35 bin cebimizde varsa ayda 2 bin civarına 5 yılda bitecek şekilde ev alınabiliyor. Çift maaş olmadan anadan babadan yardım olmadan, tek çalışan evli ve çocuklu bir memurun bu şartlar altında 3+1 düzgün bi ev alması günümüz için mucizedir. Başarabilen varsa da helal olsun.Takdir edilmesi gereken bir insandır kendisi
Sayın hocam ben de onu diyorum zaten tek maaş ile ev alabilen varsa helal olsun. Toki nin şartları bankalardan daha kötü, her sene ödediğin miktar artıyor. Bankada en azından sabit. İnsanın huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için, devletin bu konuda insanları vicdansız müteahhitlerin ve bankaların kıskacından kurtabilecek bi formül üretilmesi lazım.kade38' Alıntı:eş çalışmadan nasıl 2 bin lira ödeyebilir ki insan hocam? hele bir de çocuk varsa. eşi çalışan ev alanlar zor ödüyor 2 bin liraerdcannet' Alıntı:125 binlik ev almak için 35 bin cebimizde varsa ayda 2 bin civarına 5 yılda bitecek şekilde ev alınabiliyor. Çift maaş olmadan anadan babadan yardım olmadan, tek çalışan evli ve çocuklu bir memurun bu şartlar altında 3+1 düzgün bi ev alması günümüz için mucizedir. Başarabilen varsa da helal olsun.Takdir edilmesi gereken bir insandır kendisi
erdcannet' Alıntı:125 binlik ev almak için 35 bin cebimizde varsa ayda 2 bin civarına 5 yılda bitecek şekilde ev alınabiliyor. Çift maaş olmadan anadan babadan yardım olmadan, tek çalışan evli ve çocuklu bir memurun bu şartlar altında 3+1 düzgün bi ev alması günümüz için mucizedir. Başarabilen varsa da helal olsun.Takdir edilmesi gereken bir insandır kendisi
Çocuklara bence en iyi destek eğitimiyle olacak hocam. Anaokula gönderirken özelden başladık, ilk okul ortaokul diye özelden devam edermiyiz bilemiyorum, iyi bir eğitim alıp kendini kurtarabilmesi -ki ana babadan bize verilen en büyük miras da bence bu- bizim önceliğimiz.CeM_G' Alıntı:Biz çocuklarımıza destek olabileceğiz mi acaba bu gidişle ?
Haklısın hocam orası muhakkak. Biz kendi çabamızla bir şeyler yapmaya çalıştık ve hala yapmaya çalışıyoruz. Onların da en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak öncelikli görevimiz.erdcannet' Alıntı:Çocuklara bence en iyi destek eğitimiyle olacak hocam. Anaokula gönderirken özelden başladık, ilk okul ortaokul diye özelden devam edermiyiz bilemiyorum, iyi bir eğitim alıp kendini kurtarabilmesi -ki ana babadan bize verilen en büyük miras da bence bu- bizim önceliğimiz.CeM_G' Alıntı:Biz çocuklarımıza destek olabileceğiz mi acaba bu gidişle ?
eşi çalışmayan bir öğretmenin maaşı en az 2.600 tl civarıdır. 700 lira ekdersden 9 ay alsa 12 aya bölünce aylık ortalama 525 yapar (fazlası var eksiği yok)erdcannet' Alıntı:125 binlik ev almak için 35 bin cebimizde varsa ayda 2 bin civarına 5 yılda bitecek şekilde ev alınabiliyor. Çift maaş olmadan anadan babadan yardım olmadan, tek çalışan evli ve çocuklu bir memurun bu şartlar altında 3+1 düzgün bi ev alması günümüz için mucizedir. Başarabilen varsa da helal olsun.Takdir edilmesi gereken bir insandır kendisi
3+1 düzgün bir ev 125000 olsa keşke....erdcannet' Alıntı:125 binlik ev almak için 35 bin cebimizde varsa ayda 2 bin civarına 5 yılda bitecek şekilde ev alınabiliyor. Çift maaş olmadan anadan babadan yardım olmadan, tek çalışan evli ve çocuklu bir memurun bu şartlar altında 3+1 düzgün bi ev alması günümüz için mucizedir. Başarabilen varsa da helal olsun.Takdir edilmesi gereken bir insandır kendisi