KPSS'ye KCK girdi, çok sayıda gözaltı va

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan girdab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

girdab

Seçkin Üye
Seçkin Üye
KCK'nın kendi güdümündeki kişilerin yerine başarılı kimseleri sınava soktukları ve sonucu kendi elemanlarının üzerine yaptırdıkları ortaya çıktı.

ÖSYM tarafından düzenlenen memurluk ve üniversite sınavlarına, sahte belgelerle adayların yerine başka kişilerin girmesini sağlayan terör örgütünün şehir yapılanması KCK bağlantılı suç örgütüne yönelik İzmir merkezli 8 ilde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, gelen bir ihbar üzerine yaklaşık 1 yıl süreyle sürdürdükleri araştırma ve takip sonrası, ÖSYM tarafından düzenlenen YGS ve KPSS gibi sınavlara adayların yerine sahte belgelerle başka kişilerin girmesini sağladıkları ileri sürülen terör örgütünün şehir yapılması KCK ile bağlantılı suç örgütüne yönelik operasyon başlattı.

İzmir merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, şebeke üyesi oldukları ileri sürülen 40'ı aşkın kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK ile bağlantılı olduğu suç örgütünün, üniversiteye giriş ya da kamu kuruluşlarına yerleştirme amacıyla yapılan sınavlara, kendilerine yakın kişilerin yerine sahte belgelerle başkalarının girmesini sağladıkları ve bu kişileri üniversite ya da kamu kuruluşuna yerleştirdikleri iddia edildi.

Şebekenin ayrıca, üniversite ve kamu kuruluşlarına yerleştirdikleri bu kişileri KCK güdümünde kullandıkları ileri sürüldü.

Bu şekilde sınavları kazanan üniversite öğrencileri ile araştırma görevlisi, avukat, öğretmenlerin de arasında olduğu 150'ye yakın kişinin tespit edildiği öğrenildi.

kck-cemaat işbirliği ile son yıllarda bütün sorular servis ediliyor.durum bu maalesef.kck cemaatin,cemaat kck nin üzerine atıyor suçu.filler tepiniyor biz eziliyoruz.cemaat de buldu yine suç pkk ya.ee beyazkalem senin yayınevin.bu da mı pkk nın suçu.

sevdalimhayat' Alıntı:
kck-cemaat işbirliği ile son yıllarda bütün sorular servis ediliyor.durum bu maalesef.kck cemaatin,cemaat kck nin üzerine atıyor suçu.filler tepiniyor biz eziliyoruz.cemaat de buldu yine suç pkk ya.ee beyazkalem senin yayınevin.bu da mı pkk nın suçu.
Gökten meteor düşse cemaatten bileceksin hocam. Neymiş bu cemaat dedikleri CIA, KGB yi geçti. Baksana terör örgütü bile kullanıyor. :puhaha:

seraser' Alıntı:
sevdalimhayat' Alıntı:
Gökten meteor düşse cemaatten bileceksin hocam. Neymiş bu cemaat dedikleri CIA, KGB yi geçti. Baksana terör örgütü bile kullanıyor. :puhaha:

siz sınava girmediniz herhalde.sınavdan yarım saat sonra sorular beyazkalemin sitesindeydi.hemde 3 güncel soru hariç noktasına virgülüne kadar ve de deneme sınavı adı altında.haritalar bile muazzam çizilmiş.
kafamızdan uydurmuyoruz.kimseyi karalamak gibi bir derdim de yok.tek derdim 2010 gibi olmasın suçlular cezalandırılsın.ayrıca polislik sınavında soruları servis etmedikleri de mi yalan?polislikte kadrolaşmayla ilgili kitap yazan Ahmet Şık niye hapse atıldı peki?darbe döneminden sonra ilk kez bir kitap yasaklandı bu ülkede.Ben cemaatin ölüm listesindeyim diyen ve Cemaat-Almanya kadrolaşmasını Köstebek kitabında anlatan prof.Necip Hablemitoğlu kitabını yazdığı sırada niye öldürüldü ve hala faili meçhul.
neyse zaman gösterir her şeyi.

Ya Hu ne komik adamlarsınız vesselam...
sevdalimhayat' Alıntı:

KPSS'de 'sorular çalındı' oyunun altından bakın kim çıktı!
Terör örgütü KCK'nın 2012 KPSS'deki oynadığı oyun deşifre oldu.

Terör örgütü KCK'nın Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndaki oyununu Emniyet bozdu. ÖSYM tarafından düzenlenen memurluk ve üniversite sınavlarına sahte belgelerle adayların yerine başka kişilerin girmesini sağlayan KCK bağlantılı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. KPSS yapıldığı saatlerde gerçekleştirilen operasyonda 41 kişi gözaltına alındı.

KCK terör örgütünün kirli bir oyunu daha deşifre oldu. İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine yaklaşık 1 yıl süreyle sürdürdükleri araştırma ve takip sonrası örgütün sınav çetesini çökertti. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, dün ÖSYM tarafından düzenlenen YGS ve KPSS gibi sınavlara adayların yerine sahte belgelerle başka kişilerin girmesini sağladıkları ileri sürülen terör örgütü KCK ile bağlantılı suç örgütüne yönelik operasyon başlattı. İzmir'in yanı sıra Diyarbakır, Batman, Hakkâri, Gaziantep, Mardin, İstanbul ve Ankara'da eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonda, şebeke üyesi oldukları ileri sürülen 41 kişi gözaltına alındı.

Suç örgütünün, üniversiteye giriş ya da kamu kuruluşlarına yerleştirme amacıyla yapılan sınavlara, kendilerine yakın kişilerin yerine sahte belgelerle 'joker' adını verdikleri ve daha önce bu sınavlarda başarılı olmuş kişilerin girmesini sağladıkları ve bu kişileri üniversite ya da kamu kuruluşuna yerleştirdikleri iddia edildi. Örgütün bunun için adaylardan 20 bin lira para aldığı da iddialar arasında. Şebekenin ayrıca, üniversite ve kamu kuruluşlarına yerleştirdikleri bu kişileri KCK güdümünde kullandıkları ileri sürüldü. Bu şekilde sınavları kazanan üniversite öğrencileri ile araştırma görevlisi, avukat, öğretmenlerin de arasında olduğu 150'ye yakın kişinin tespit edildiği öğrenildi. Polisin takip sırasında yerine başkası sınava sokulan kişileri PKK lehine düzenlenen gösterilere katılırken görüntülediği öğrenildi.

Emniyet eşzamanlı operasyonlarını sürdürürken terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi, ilginç bir çarpıtmaya imza attı. Sitede, saat 16.30 sularında KPSS kitapçığına ait olduğu iddia edilen bazı sayfalar yayınlandı. 'KPSS'de şok iddia: Cemaat tarafından soru ve cevaplar dağıtıldı' başlığıyla verilen haberde, "Öğretmenlik ve kamudaki B grubu kadrolar için KPSS soru ve cevapları nın İstanbul'da cemaate bağlı dershaneler tarafından yandaşlarına dağıtıldığı iddia edildi." denildi. Haberin uydurma olduğu çok geçmeden ortaya çıktı. Yayınlanan sayfalar tek sütunluydu. Asıl soru kitapçığının sayfaları ise 2 sütundan oluşuyor ve her sütunda 2 ya da 3 soru yer alıyordu.

ÖSYM'DEN, ÇARPITMAYA YALANLAMA

Akşam saatlerinde ise ÖSYM'den konuyla ilgili yazılı bir açıklama geldi. Sınavın uygulaması esnasında, sınava sahte belgelerle girmeye çalışan, kendi yerine başkasının sınava girmesini sağlamaya çalışan kişilerin tespit edildiği belirtildi. Güvenlik güçlerinin yardımıyla bu kişilerin girişimlerinin sonuçsuz bırakıldığı, bu kişilere yönelik emniyet güçlerince yapılan operasyonlarda bazı kişilerin de gözaltına alındığı kaydedildi. Açıklamada, "Sınav binalarında görev alan tüm emniyet görevlileri ve diğer sınav görevlilerinin titiz çalışmalarıyla sınav sorularının sınav başladıktan sonra sınava giren bazı adaylarca sınav binaları dışına çıkarılması eylemlerinin gerçekleşmesine izin verilmemiş, bu eylemlere girişenler binalardaki emniyet görevlilerine teslim edilmiştir. Bazı adayların bireysel kopya girişimleri de sınav görevlileri tarafından engellenmiştir. Tüm bu eylemlerin sonuçsuz kalmasına rağmen, bazı internet sitelerinde sınav sorularına yönelik asılsız iddialar yer almaktadır. İddia edilen sorular incelendiğinde, kesinlikle ÖSYM'nin kullandığı görüntüde ve düzende olmadığı, imla kuralları, noktalama işaretleri, sorulardaki eksiklik vb. diğer detayların soruların, sınava giren aday veya adayların hafızasında tutarak bazı yayın organlarına kasıtlı olarak servis ettiği, sonradan zihinde tamamlanmış sorulardan oluştuğu görülmüştür. Kaldı ki iddia edildiği gibi eğitim bilimleri testinde Türkçe adlı bir bölüm bulunmamaktadır. Sınava girecek adayların, bu ve benzeri yanıltıcı durumlara itibar etmemeleri, Merkezimize ve sınavın güvenirliğine inançlarını kaybetmeden sınavın diğer oturumlarına katılmaları önemle hatırlatılır." denildi. ZAMAN

KCK olayıdır bu kanıtlandı . doğuda adam yerşeltrme olayı . Asil türk milleti vatanına sahip çıkar ve bu oyunu bozar . cemaat milli ve manevi değerleri bilir sahip çıkar . her olayı cemaate yüklemek insafsızlıktır.
yazıklar olsun hala cemaate yüklenen zihniyete .

camlıca' Alıntı:
KCK olayıdır bu kanıtlandı . doğuda adam yerşeltrme olayı . Asil türk milleti vatanına sahip çıkar ve bu oyunu bozar . cemaat milli ve manevi değerleri bilir sahip çıkar . her olayı cemaate yüklemek insafsızlıktır.
yazıklar olsun hala cemaate yüklenen zihniyete .

Yzıklar olsun yüklenenlere demişssin hocam..Fikrindir tabii yazık edebilirsin...

Peki geçen seneki 120 de 120 yapan karı-kocayı, soruları verdikleri 5000 kişiyi, bu kişilerin cemaate ait dershanelerde çalıştığını, şu anda İstanbulda bir okulda beraber kadrolu olarak çalıştıklarını biliyorsak; Bunlara Yazıklar Olsun der misin?Dün sınava karnı burnunda giren ve kocası dışarda diğer cocuğu ile bekleyen bir aileyi gördüm. Bende cocuğuma bakarken eşim sınava girdi. Benim gibi yüzlercesi var...Şimdi ben yazıklar olsun hakkım haram olsun diyorum, sende der misin?
2 sene önceki polis sınavında olanları ve bursa da dershaneye dağıtılan soruları hiç anlatmıyorum bile...

Hadi hocam bir daha düşün kendini o sınava girip bunlara katlanan bir olarak düşün, azıcık empatin varsa..Bir daha bize söyle bakalım:Yazıklar Olsun...

ya ne unutkan bi halkız daha ne kadar oldu cemaitn soruları yayıp 40 alan öğrencilerrrine 90 aldırtığının kanıtı olan sonuçların yayınrine girmiş olmasını şimdide yok başkasının yeine giriyormuş yok bilmem ne ya 100 150 kişi birilerinin yerincine girmesimi yoksa binlerce cematçinin girdği bi deneme sınavındaki aynı soruların çıkmasımı tartışılması gereken konu ben artık ağzıyla kuş tutsa inanmam bu ceaate çünkü önümüzde somut bir gerçek var cemaat soruları çaldı dağıttı daha önce şimdide yapmış olması şaşılacak bişey değil olayları 150 kişi başkasının yerine girdi nidalarıyla üstünden çekmeye çalışmasıda şaşılacak bişey değil bu oyunlara nekadar çabuk geliyoruz öğretmenlerde bukadar saf saf bi olay gelince diğerini unutup kapatabiliyorsa bi ülke bitmişte ağlayanı yok.

Hangi kurum kötü duruma düşürülmek isteniyorsa, hangi kurum yıpratılmak isteniyorsa, hangi kurum dışardan yönetilir hale getirilmek isiteniyorsa o Kuruma hep; basiretsiz, kukla, bilgisiz ve yönetim becerisi düşük insanları getirdiler ve bu insanlar başkalarının işleri bitince çok ta güzel harcanırlar.Harcanırlar dedim ama bize öyle gözükür, aslında 7 ceddini ihya etmiştir zaten...Örnek: gOSYM,gTSK,gTRT vs..

insaf yaa..2010 kopya olayındakide mi kck idi?eğer kck ise kopya çektiği kanıtlanan bu kişiler niçin cemaat dersanelerinde öğretmenlik yapıyorlardı?Eeee o zaman öyleyse cemaat dersanesinde pkk lı insanlara öğretmenlik mi yaptırılıyor?
2010 de kopya çekildiği kanıtlandığı halde niçin sorumluları yakalanmadı?

ÖSYM de görevli KPSS dersanesi sahipleri niçin görevlerinden alınmadı?

Polislik sınavında soruları veren FEM e niçin yaptırım uygulanmadı?

Bu sorulardan birini bile cevaplayabilecek olan var mı?

Google da 2010 kpss kopya yazın binlerce kanıt bulabilirsiniz bu yazdıklarıma.
Bu arada Beyazkalem in sahiplerinden biri Mevlüt Koca Deniz Feneri Derneği’nin Ankara Şubesi Başkanı.
ÖSYM yi kaldırmak istiyorlar amaç bu.Bu nedenle çok rahatlar.Kopyayı saklama gereği bile duymuyorlar.Birde dindar nesil yetiştirme olayı var.Dindar öğretmenler(?) atansın ki dindar nesil oluşsun?eee 40.000 atama az değil.
Bizim gibi gecesini gündüzüne katıp çalışanlarda şu an birde bu stresi yaşıyorlar.2010 dakiler gibi.
Dinimizde tövbeyle affedilmeyecek tek günah HAK YEMEKTİR.Hakkımı helal etmiyorum.Böyle dindarlıkta olmaz.Bizim ülkemizde din+duygu sömürüsü olunca ne istersen yapabilirsin.Bunu iyi bir şekilde kullanıyorlar işte.
Bunları görüp ses çıkarmayanlarda bir o kadar suçlu.Ben yaşadıklarıma,gördüklerime kanıtlara göre bunları yazıyorum.2010 da bu süreci yaşamıştım kopyacıların sınav sonuç belgelerini hepimiz gördük.Yazdıklarım yanlış diyorsanız sorularıma cevap verin.

biraz zekayı çalıştırmakla yeterli ama her şeyi kabullenmek varken ne gerek var zekayı çalıştırmaya...yazık öğretmenlerime...ülkenin gelecek mimarları da bu kadar sabit düşünebiliyorsa yazık...
[/size]

BBNET
Geri