KPSS sınav gözetmenlik başvuruları başladı... https://gis.osym.gov.tr den başvurabilirsiniz........
Hocam eğer lise de görevli ve okulunuzda da ygs_lys başvurularının alındığı bir merkez ise okulunuz idaresi ile bu işi halledebilirsiniz, yok okulunuz başvuru merkezi değil veya ortaokulda görevli iseniz, bulunduğunuz yerleşim yerinde başvuru merkezi olan bir lise gider sisteme kaydınızı yaptırırsınız(başvuru yapılırken fotoğrafınızın çekileceğini ve IBAN numaranızında lazım olacağını lütfen unutmayın)pasific' Alıntı:daha once hic muracaat etmedim.dolayisiyla kullaniciadim tanimli degil,sifremde yok.Ne yapmaliyim?
pasific' Alıntı:daha once hic muracaat etmedim.dolayisiyla kullaniciadim tanimli degil,sifremde yok.Ne yapmaliyim?
okula gidilir ÖSYM programı idareci bilgisayarda yüklü mü bakılır.daha once hic muracaat etmedim.dolayisiyla kullaniciadim tanimli degil,sifremde yok.Ne yapmaliyim?
evliyacelebi' Alıntı:çıkmıyor ama ne diyelim ya çıkarsa
caylakcekirge' Alıntı:Hocam eğer lise de görevli ve okulunuzda da ygs_lys başvurularının alındığı bir merkez ise okulunuz idaresi ile bu işi halledebilirsiniz, yok okulunuz başvuru merkezi değil veya ortaokulda görevli iseniz, bulunduğunuz yerleşim yerinde başvuru merkezi olan bir lise gider sisteme kaydınızı yaptırırsınız(başvuru yapılırken fotoğrafınızın çekileceğini ve IBAN numaranızında lazım olacağını lütfen unutmayın)pasific' Alıntı:daha once hic muracaat etmedim.dolayisiyla kullaniciadim tanimli degil,sifremde yok.Ne yapmaliyim?
SİRE' Alıntı:Ben bakamıyorum şimdi, ayın kaçına kadar başvuru yapılabiliyor?
La havlerealforever' Alıntı:caylakcekirge' Alıntı:Hocam eğer lise de görevli ve okulunuzda da ygs_lys başvurularının alındığı bir merkez ise okulunuz idaresi ile bu işi halledebilirsiniz, yok okulunuz başvuru merkezi değil veya ortaokulda görevli iseniz, bulunduğunuz yerleşim yerinde başvuru merkezi olan bir lise gider sisteme kaydınızı yaptırırsınız(başvuru yapılırken fotoğrafınızın çekileceğini ve IBAN numaranızında lazım olacağını lütfen unutmayın)pasific' Alıntı:daha once hic muracaat etmedim.dolayisiyla kullaniciadim tanimli degil,sifremde yok.Ne yapmaliyim?
Ortaokulda görevli olduğumdan küçük olan beldemde ki liseye gittim gis üyeliği için geldim dedim.adamin yüzü hemen düştü biz yapmiyoruz dedi,ÖSYM il merkez yoneticiligine gidip yapin dedi.bende ilimizde bulunan üniversitenin ÖSYM yöneticiliğine gittim onlarda lise yapacak dedi.oyuncak gibi oynadılar resmen bizle
Benim ne yapmam gerek bununla ilgili bir kural var mi .bir daha gittiğimde sağlam gideyim