Kpss 2011

Kodla Büyü

cesur yürek99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yeni bir tartışma başlatmak istemem ama 2011 kpss verileri çok ilginç

Ekli dosyalar

• 396.jpg
    396.jpg
    102.7 KB · Görüntüleme: 792
Bazı adaylar normalde; ikamet , iş ve doğum yerleri alakasız olduğu halde sınavlara özellikle o illerde giriyor. Bunun da araştırılması lazım.
2012 sınavı sonucunda oluşan sıralamayı merakla bekliyoruz. Hangi iller ne kadar yükselecek.

2012 sınav sonucumu? bu sınavın soruları sınav anında intenette dolaştığı söyleniyor. anlıyacağınız yine sorular sızdırıldı galiba

kapesese
İki sene önceki kapesese’de dümen yapıldığı, dini-imanı dilinden düşürmeyen arkadaşların soruları araklayarak, kul hakkı yemeye utanmadıkları ortaya çıkmışsa...

Öğretmenlik sınavında cevapların sızdırıldığı, iki kere ikiyi denk getiremeyen lavukların, imkânsız skora ulaşıp, 120’de 120 doğru yaptığı tespit edilmişse... Üniversite sınavının şıklarına kabak gibi şifre konulmuşsa... Ve, o şifre, büyüsünler de “badem” olsunlar diye “çağla badem”lere ezberletilmişse... Her üniversite sınavından sonra, şöyle şampiyonuz böyle birinciyiz filan diye, çarşaf çarşaf ilan veren takunyalı dershaneler, şifreli sınavdan sonra, gene çok başarılı olmalarına rağmen, her nedense, tek sütun bile ilan vermediyse... Polis Akademisi’ne giriş sınavında, soruların zimmete geçirildiği, hırsızların polis olmaya çalıştığı anlaşılmışsa... Daha bu ay, aynı Polis Akademisi’nde, bütünlemeye kalıp, çakmalarına rağmen, yönerge değişikliği katakullisiyle, 100 üzerinden 18 alanlar bile sınıfı geçtiyse... Polis Akademisi’nde öğretim üyesi olan ve sınıfta bıraktıkları tiplerin sınıfı geçtiğini öğrenen hukuk profesörleri “insaf, ayıptır, utançtır, böyle rezalet görmedik” dediyse...

Kamu bankasına müfettişlik sınavı açıp, en az 80 puan gerektiği halde, 70’likler doldurulduysa... Güya sahtekârları yakalayacak olan müfettişlerin sınavında sahtekârlık yapıldığı anlaşılınca, ay çok pardon, bilgisayar hata yapmış deniyorsa... Soruları özel üniversite tarafından hazırlanan, bi başka kamu bankasının sınavı, daha önce, aynı özel üniversite tarafından, bi başka kamu sınavında, tıpatıp sorulmuşsa... Sağlık Bakanlığı’nın unvan sınavında, 20 sorunun iptal edilmesine, 17 sorunun cevap şıklarının değiştirilmesine, zaten alt tarafı 50 soru sorulmasına rağmen, unvanı yükseltilmek istenen süper zekâ’ların gene de beceremediği görülüyorsa...

Bir üniversitenin yetenek sınavında, kazananlar açıklanıyor, sonra o liste indiriliyor, başka liste asılıyor, kazananlara siz kazanamadınız deniyor, namuslu bi savcı çıkıp, oha artık birader diyor ve sınavı iptal ettiriyorsa... Eğitim Kurumu Müdürlüğü sınavındaki soruların, yandaş sendikanın çalıştayında belirlenen sorular olduğu ve tesadüfe bak, o sendikadan olanların kazandığı belirleniyorsa... Diyanet İşleri’nde olmayacak duaya amin deniyor, müezzinlik-vaizlik sınavında başarılı olan adayların, sanırım uygun tarikattan olmadıkları için, başarısız ilan edildikleri ortaya çıkıyorsa...

Üniversite, hatta iki üniversite mezunu gençler, devlette odacı olmak için bile 150 tane sınava girerken, ataması yapılmayan öğretmenler pazarda limon satarken, Türkçe okuryazar oldukları şüpheli molla’lar, sözlüsüz-yazılısız, devlette kadrolu oluyorsa... TRT’de sınav açıp, sonuçları internetten yayınlıyor, ancak, torpil taleplerini silmeyi unutuyorlar ve böylece, kazanan isimlerin yanında, şu müdür tanıyor, bu müdür kefil gibi notların düşüldüğü enseleniyorsa... İtfaiyeye alınacak üç personel için sınav yapılıyor, yüzlerce aday, belgen eksik diye sınava sokulmuyor, sonuçlar açıklanınca, belediye başkanının oğlu ve kayınbiraderiyle, zabıta müdürünün oğlunun kazandığı ortaya çıkıyorsa...

4 artı 4 artı 4 ayağıyla, bu seneki üniversite sınavına son dakka kala, yerleştirme hesabı değiştiriliyor, okulların başarısı dikkate alınmıyor, okumak için maça isteyen Anadolu ve Fen liseleri cezalandırılıp, bol keseden not dağıtan dandik okullar ödüllendiriliyorsa...

*

Özetle...
“Namuslu yurttaş ol, kurallara uy” diye büyüttüğümüz çocuklarımızın geleceğiyle alakalı her sınav “düzgün”se... Sorularının çalındığı iddia edilen son kapesese “yamuk” mudur?

*

a, haşa
b, külliyen iftira
c, fitnecilerin yalanı
d, dedikodudan ibaret
e, yetmez ama evet

lmaz-%C3%B6zdil_c1dce6c3-9bd3-4923-93b4-dba5e2a75f0b_4_C4125A7C-AA4D-4E75-AF86-2F6301F4AAE3.jpg

Biz batıda girenlerin suçu neydi ya ? Kul hakkı gözetmek mi? Saf olmak mı? Benim girdiğim yıl millet ağrıya akın etmişti herkes orda sınava girmişti çok iyi hatırlıyorum..

Kaynağı belirsiz bir fotoğraf hakkında bu kadar kesin konuşulmamalı. :!:

kapağını al kendine sakla
Aynı dokümanın neden sadece bir sayfasına bakılıyor 10 sayfada o grafik var tamam ama 9 ve 11 de sınavda daha etkili olan alanlardaki (eğitim bilimleri 120 soru) sıralamaya neden bakılmıyor !

bkz 9. sayfa ektedir

Ekli dosyalar

• kpss2011.png
    kpss2011.png
    46.7 KB · Görüntüleme: 702
Doğuda hayat beleş. Elektrik kaçak, su kaçak, kaçakcılık yapanın cenaze töreni ihtişamlı. Hatta güya kaçakcılık yaparken öldürülenlerin ailelerinden koskoca başbakan özür diliyo. Eeeee kardeşim sorular havada uçuşmuş çok mu şaşırtıcı geldi. 3-5 soru devede kulak orada dönen dolapların yanında. Dövlet bize bahmiiiii!!! Benim sorunum voaarrr!!! He yavrum he herşey güllük gülüstan ekmek elden su gölden ondan sonra sorunumuz var. Ağzının ortasına çarpan olmamış ki bunların hiç.

ilon hocam sen ikna etmek için gelmişsin ne yapsalar ne gösterseler inanmayacaksın ki... genel yetenek tablosundaki illerin "çoğunluğu" daha başka sınavlarda da dereceye girmiş iller. ama senin önce hayali deyip sonra karşı çıktığın tablodaki illerin "çoğunluğu" daha sadece son sıra derecesi gören iller... tabi ki şimdi tüm bunların raslantı olduğunu ve yapılanın yine komplo teorisi olduğunu söyleyebilirsin ama bu kadar savunma pozisyonu insanı yorar kendine dikkat et sen hocam....

sen kendi işine bak ben karşı falan çıkmadım hayali faaln da demedim ....kaynak sordum ona göre konuşulsun dedim
Zaten şu anda KCK organizasyonlu kopya şebekesi hakkında soruşturma ve tutuklamalar sürüyor ...Nerdeyse 5 yıldır doğuda bu tür olayların olduğu ya da göz yumulduğu biliniyordu şimdiye kadar bu olayın üzerine neden gidilmemiştir bunun düşünülmesi lazım.
.
Bu tür olaylarda en azından bir link vererek konuyu açanın kaynak belirtmesi oan göre konuşulması gerekir....Öğretmene özellikel bilişiimciye yakışan budur ve Anlatmaya çalıştığım budur.

peki kopya ile neden sadece gk de hepsi doğu ilide eğitim ve genel yetenekte durum böyle değil...sadece gk'yımı alabilmişler. herşeyi kopyaya mı bağlayacağız ...2010 daki kopya skandalında memleketimin her köşesinde kopyacılar vardı ,araştırın bakın hangi illerde daha çoktu.. sırf bu sıralama kopya ile gelmişse ben onları Allah'a havale ediyorum Allah onların belasını versin. ama öle değilse bu iddayı atanları Allah'a havale ediyorum... ne gereği var böyle haberlere ayrılık gayrılık yaratmanın manası ne...bu iişin istatistiğine bakmak lazım , o illerde giren sayısına bakmak lazım ve bunlar ortalama ...bana sadece şunun cevabını verin gk dan kopya çekildi bu illerde ama diğer bölümlerde yoklar sadce gk ile bunlar devlet memurumu oldular...yapmayın beyle yazıktır günahtır...ben ruzü mahşere bırakıyorum bu aziz mübarek günde....

Bu gün neden mübarek hayırdır? :)

Evet sadece genel kültürle sınav kazanılmıyor ayrıca diğer tablolardaki ham puananın en düşüğünden (10.) 1.nin puanı daha düşük ...
ayrıca o illerde çalışan sözleşmeli zorunlu hizmete tabi binlerce memur var daha iyi bir yer için kpssye giriyorlar normal olarak ve bunlarında başarıyı artırması normal zaten o illerde aday sayısı az yarısı batıdan giden memur olsa başarının yüksek görünmesi normal.
Ha bu arada KCK bu işi doğudan çok batıda yapmış tutuklamalar bakılırsa...

doğru seninki sadece savunma değil aksini söyleyene saldırı... üslubuna bak sonra bilgisayarcıya yakışan budur diye nara at... tüm kopya işini kck ya yıkmak ve bunun zeminin hazırlamak sadece milleti aptal yerine koymaktır... yemez... herkes biliyor artık sınavlarda onlarca ayrı dolap döndüğünü.. zaten istenende buydu.. sınavlara güvenilirlik azalsın sonrada sınavlar kalksın... tek yol mülakat tek yol torpil... senin savundukların seni görse sevinçten ağlardı... biz neler yapmışız diye... şimdi yine hücuma geç bakalım....

unutulmasın ki bu sınavda şaibe genel yetek sınavı için yapılıyor. genel yetenek sınavı ortaktır. batıdaki çok çalışkan arkadaşlarımız doğu ve güney doğuya gidip oranın istatisiğini yükseltiyor demek çok saçma. bu istatistikte çok büyük şaibe var. bütün sınavlarda bu iller en sonda yer alırken nedense ya doğu ve güney doğunun genel yetneği çok yüksek yada bu sorular çalınıyor. kimse kimseyi kandırmasın. birileri gece gündüz emek verip çalışırken birileri onların yerine kadroyu alıyor. ben 8 yıl istatistik okumuş biri olarak bu işte büyük bir hile var.

ufakgul' Alıntı:
peki buna ne diyeceksiniz?
ne denilmesini bekliyorsunuz... bu mudur yani..bende böle bişley yapabilirim pekala...tamam sütten çıkmış akkaşık değil olay ama sırlama verilmiş vede o illerdeki sınava giren herks zan altında bırakılmıştır...bide bence bi kara propaganda var bu ne böle biri foruma bişe yazmış bize delil sunuluyor...lütfen bizler bu ülkenin aydın kişileriyiz güya , memleketim ne hallerde. ben soru sordum cevap verin sadece gk ilemi memur olunuyor ?

cesur yürek99' Alıntı:
unutulmasın ki bu sınavda şaibe genel yetek sınavı için yapılıyor. genel yetenek sınavı ortaktır. batıdaki çok çalışkan arkadaşlarımız doğu ve güney doğuya gidip oranın istatisiğini yükseltiyor demek çok saçma. bu istatistikte çok büyük şaibe var. bütün sınavlarda bu iller en sonda yer alırken nedense ya doğu ve güney doğunun genel yetneği çok yüksek yada bu sorular çalınıyor. kimse kimseyi kandırmasın. birileri gece gündüz emek verip çalışırken birileri onların yerine kadroyu alıyor. ben 8 yıl istatistik okumuş biri olarak bu işte büyük bir hile var.
sen nediyorsun valla ortalığı karıştırıyorsun ! bi kere hele istatistiklere bak genel yetenekte doğu illeri önde değilki genel kültürde önde ..sen kpss ile atanmadın zahar.Allah aşkına gk ve gy ortak aynı kitapçıkta sorular . eğer olsaydı gy de de bu illerde sıralama aynı olmalıydı.ha çalanında Allah belasını versin ...

ilon' Alıntı:
Bu gün neden mübarek hayırdır? :)

Evet sadece genel kültürle sınav kazanılmıyor ayrıca diğer tablolardaki ham puananın en düşüğünden (10.) 1.nin puanı daha düşük ...
ayrıca o illerde çalışan sözleşmeli zorunlu hizmete tabi binlerce memur var daha iyi bir yer için kpssye giriyorlar normal olarak ve bunlarında başarıyı artırması normal zaten o illerde aday sayısı az yarısı batıdan giden memur olsa başarının yüksek görünmesi normal.
Ha bu arada KCK bu işi doğudan çok batıda yapmış tutuklamalar bakılırsa...

sözleşmeliler daha yüksek mi alıyor yani?güldürmeyin.bahanenin de bu kadarı.hem çalışıp hem sınava girenler dersaneye gidip çalışanlardan daha yüksek alıyor demek!
her şeye muhalefetsiniz.ciddi anlamda soru sorunca yok oluyorsunuz ortadan.siz ve sizin gibiler o kadar çok türedi ki artık.bugünlerinde sonu gelecek merak etmeyin.

cemaat dersanelerinde öğretmenlik yapan 2010 kopyacıları karı kocayı nasıl aklayacaksınız?tabii tabii bilerek onlara kopya vermişlerdir sırf suç cemaatin üstüne atılsın diye.nasıl bunu düşünemedim ben?buna cevap verin bari .malum her şeye kılıf bulmada malum kişileride geçmişsiniz artık.buna nasıl kılıf bulacaksınız bakalım merakla bekliyoruz.

benim mahallemde de var aynılarından bir tane "kopyacı öğretmen".taksiyle gidip geliyordu okula son olarak korkudan.şu an nasıl bilmiyorum.bir ara mahkemelere gidip geldiler sonra o da yok.ama kimseyle de konuşamıyor cezayı adalet vermeyince kendi kendine verdi herhalde.o okulda ücretli yapan arkadaşım hem derse girip hem dersaneye gidip hemde aralarda kpss çalışıyor onun suratına baka baka.ondan 1.500 daha az maaş alıyorlar daha çok çalışıp.

öğretmen odasına bile uğrayamıyormuş.kpss hakkında konuşuncada vınlıyormuş odadan.öğrencilerinin yüzüne nasıl bakıyorsa.okula atanınca bütün öğretmenler yazdık okul sayfasına kopyacı öğretmeniniz geliyor diye.ne kopyalar çekilir onun dersinde?dedik kopya çekin çekmişlerdir herhalde öğretmende kızamaz.öğrencilerde cevap hazır.
ismini soyadını da artık bilmeyen yok.google da yazsan binlerce küfür.kck lıya da hiç benzemiyor.gözü açık biri hiç değil.120-120 yapmış ilk 2010 sınavında.sonraki sınavda eğitim düşük olsada atandı.ben demiyorum sınav sonuç belgesi diyor.yani ben sizin gibi olabilir demiyorum kesin konuşuyorum.sizin deliliniz 2-3 kanalla 1-2 gazete.bizim ise gerçek hayat yaşadıklarımız...

Sevdalın bilmem kim haddini bil KCKyı savunacağına devleti savun biraz....
sorunca yok oluyrmuş biraz foruma aşina olsaydın benim ne kadar burada olduğumu görürdün....o yazdığın iddialar dünden beri tartışılıyor forumda ...hepsi iddia sonuçta...
benim yazdıklarımdan sözleşmeliler yüksek alıyor sonucunu çıkaran bir zeka düzeyiyle tartışmam ....cesur yürekle aynısınız.....küçükgül forum yazışmaları ne zamandır delil kabul ediliyor.!

ilon' Alıntı:
Sevdalın bilmem kim haddini bil KCKyı savunacağına devleti savun biraz....
sorunca yok oluyrmuş biraz foruma aşina olsaydın benim ne kadar burada olduğumu görürdün....o yazdığın iddialar dünden beri tartışılıyor forumda ...hepsi iddia sonuçta...
benim yazdıklarımdan sözleşmeliler yüksek alıyor sonucunu çıkaran bir zeka düzeyiyle tartışmam ....cesur yürekle aynısınız.....küçükgül forum yazışmaları ne zamandır delil kabul ediliyor.!

soruma yine cevap vermediniz?kck yı da asla savunmam.bu arada yazdığınızı şimdi gördüm ben devletimi savunurum.devlet bakidir.ama haksızlık yapan insanları sırf savunmak için savunmam.
siz böyle bir çıkarıma vardıysanız sorun var asıl.çarpıtmışsınız yazdıklarımı işinize geldiği gibi.
forum yazışmaları olduğunu nerden çıkardınız.iddia derken kendi yazdıklarınızı kastettiniz galiba.

alın burdan izleyin yazdığım iddeaları(?)

http://www.dailymotion.com/video/xejc5s ... ndaly_news

ilon
olaylara objektif bakman lazım
neymiş genel kültür e bakılmış sadece
artık kpss de genel kültür ve genel yetenek puanları nerdeyse eğitim bilimleriyle eşdeğer puana ve öneme sahip küçümseme
kaldı ki öyle olmasa bile 0,001 puanın bile sıralamayı nasıl değiştirdiğini bilmen lazım
hak yeme var
hile var
kul hakkı var
hala neyi zorluyorsun bilmiyorum

inanmayabilirsin ama gerçekler var.

Yahu benim birşey zorladığım yok varsa böyle bir şüphe araştırılsın ben diyorum ki delilsiz iddialar ortaya atılmasın 3 istatsitikten neden sadece 1 tanesi yayınlanıp konu açılıyor...Neden başka etkenlerle yükseldiğinden şüphe edilmiyor vs yukarıda yazdım zaten...Kesin vardır veya kesin yoktur denmemeli . (2010 kpss olayını daha önce tartıştık.... hem hemen sonrasında hemde dün.... hatta türk eğitim senin ilk defa bu iddiayı dile getirdiğini ama işin içinden ülkü ocakları çıkınca (onları suçlamıyorum)sessiz kaldığını söyledik).... Yani kişi kurum ve insan toplulukları kesin bir şekilde kanıtlanmadan suçlamayalım diyorum.
Ve zaten şu anda devam eden bir soruşturma var diyorum . :!:

BBNET
Geri