valla hocam tebrikler bende girmek istiyorum ama tama olarak nasıl hazırlanacağımı bişmiyorum birisi diyor kelime ezberle bir diğeri hayır gramerden başla napcağımı şaşırdım.siz nasıl hazırlandınız ne yaptınızomd' Alıntı:Puanları görelim arkadaşlarBen pek çalışamadım bu sefer C düzeyinde kaldık.
76,25 C seviyesi. Sizde durum nasıl?
Repo ve gecelik fazi düşünüyorum ama yatırım tekliflerine de açığım.karinca_52' Alıntı:bu kadar parayı ne yapacaksın omd![]()
hocam ben de nerden başlayacağımı bilemiyorum. zaman yavaş yavaş bitiyor 2 yldır erteliyorum ama artık sabredip çalışıp mayıstaki sınava kendimi yetiştirmem gerekiyor diye düşünüyorum, tek soru ama nasıl. fikir alışverişnd bulunalım da bari bişiler yapmış olalımdijitalyerli' Alıntı:ben nereden başlayacağıma karar veremedim. 2.dönem bu kadar vaktim olmayacak ama bu dönem de geçti gitti işte.
hocam okumak iyi de gene de bazı gramer kurallarını bilmeden olmuyor ne istediğini de anlayamıyosuncomputing' Alıntı:kpds de çalışacak birşey yok bol bol oku gir.
hocam hiç gramer bilmiyorsan tabi olmaz ben sandım ki biliyorsunda nasıl çalışayım diyorsun. Gramer bilmeyen KPDS den önce onu halletmeli tabiki.sevdiceğim' Alıntı:hocam okumak iyi de gene de bazı gramer kurallarını bilmeden olmuyor ne istediğini de anlayamıyosuncomputing' Alıntı:kpds de çalışacak birşey yok bol bol oku gir.