kardelennergis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 386 20 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar kotlin android mobil uygulama ders notları pdf var mı
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,684 28 Haziran 2020 #3 kardelennergis' Alıntı: Arkadaşlar kotlin android mobil uygulama ders notları pdf var mı Genişletmek için tıkla ... utf8' Alıntı: Bende arıyorum ama yok galiba Genişletmek için tıkla ... Kotlin kursunda tuttuğum notlar rar olarak mevcut. ileri seviye değiller ama temellerini verecektir diye düşünüyorum. pdf olarak ta bir kitap var Ekli dosyalar kotlin.rar kotlin.rar 1 MB · Görüntüleme: 1,725 Kotlin_ile_Android_Programlama.pdf Kotlin_ile_Android_Programlama.pdf 764.4 KB · Görüntüleme: 1,649
kardelennergis' Alıntı: Arkadaşlar kotlin android mobil uygulama ders notları pdf var mı Genişletmek için tıkla ... utf8' Alıntı: Bende arıyorum ama yok galiba Genişletmek için tıkla ... Kotlin kursunda tuttuğum notlar rar olarak mevcut. ileri seviye değiller ama temellerini verecektir diye düşünüyorum. pdf olarak ta bir kitap var
K Kodlin Üye Mesajlar 3 7 Temmuz 2020 #8 Kodlin eba da kur sonu sinavlari giren var mi lutfen biraz sorular nasil nilgi rica ediyorum
K Kodlin Üye Mesajlar 3 7 Temmuz 2020 #9 Kodlin kurs sinav sorulari yapip gecen var mi sorular cok mu zor nasil