Kilit Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 531 27 Haziran 2014 #1 Programı kıran adam neden paylaşır? İçine bir zararlı kurar(keylogger,trojan vs) bu yüzden paylaşır.Matıken başka bir sebep bulamıyorum.Adam uğraşıp neden paylaşsın? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Programı kıran adam neden paylaşır? İçine bir zararlı kurar(keylogger,trojan vs) bu yüzden paylaşır.Matıken başka bir sebep bulamıyorum.Adam uğraşıp neden paylaşsın? Sizler ne düşünüyorsunuz?
E erakcora Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,505 27 Haziran 2014 #2 yüzde 80 öyledir hocam :+1:
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 27 Haziran 2014 #3 gıcıklık olsun diye. rakip firmalar birbirlerine zarar vermek için. İnsanlığa iyilik için ne kadar çok bildiğini kanıtlamak için ...................
gıcıklık olsun diye. rakip firmalar birbirlerine zarar vermek için. İnsanlığa iyilik için ne kadar çok bildiğini kanıtlamak için ...................
sert_hard Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 941 27 Haziran 2014 #4 Re: Ynt: Korsan program,oyun, işletim sistemi Bunu PROPER, SKIDROW, FLT, RELOADED sürüm yaparak oyun kıran vatandaşlara sormalı
Re: Ynt: Korsan program,oyun, işletim sistemi Bunu PROPER, SKIDROW, FLT, RELOADED sürüm yaparak oyun kıran vatandaşlara sormalı
serdengeçti Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,121 27 Haziran 2014 #5 nedenlerden birisi de ego
E erakcora Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,505 27 Haziran 2014 #6 gavurluk olsun diye yapan da çok demek uhaha: