C cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 747 2 Haziran 2017 #1 Mrb arkadaşlar mezuniyet dvd sini kopyalanmayan dvd yapmam gerekiyorda(şifreli yapma çözüm değil) atabileceğiniz bir program varmı?teşekkürler.
Mrb arkadaşlar mezuniyet dvd sini kopyalanmayan dvd yapmam gerekiyorda(şifreli yapma çözüm değil) atabileceğiniz bir program varmı?teşekkürler.
T talcid Aktif Üye Mesajlar 102 2 Haziran 2017 #2 Nero 2015 SecurDisk Veri Cd’si oluştur adımı seçiyoruz
F fekmekci Site Gezgini Mesajlar 61 2 Haziran 2017 #4 Hocam kopyalanamayan DVD çözen programlar da mevcut sonuçta... Siz bilirsiniz tabi de..
L login01 Üye Mesajlar 22 2 Haziran 2017 #6 Kopyalanamayan dvd yok... Olsa zaten dev firmalar yapardı, piyasada DVDRip'leri göremezdik. Ama durum farklı
Kopyalanamayan dvd yok... Olsa zaten dev firmalar yapardı, piyasada DVDRip'leri göremezdik. Ama durum farklı
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,493 3 Haziran 2017 #7 Kopalanmaması için içindeki verinin okunmaması gerekir. Okunmazsada zaten ç :mrgreen: öptür
C cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 747 3 Haziran 2017 #8 amaç sadace o an deneyip kopyalamamaları ilerde çözümü bulunacağından haberim var demekki.nero 2015 çalışan bulamadım.başka program varmı? uhaha:
amaç sadace o an deneyip kopyalamamaları ilerde çözümü bulunacağından haberim var demekki.nero 2015 çalışan bulamadım.başka program varmı? uhaha:
corvus Aktif Üye Mesajlar 102 3 Haziran 2017 #9 Cdshield vardı eskiden. Bad sectorlü gibi yazıyordu dvdeleri doğal olarak kopyalanmıyordu. Halen duruyorsa deneyin derim.
Cdshield vardı eskiden. Bad sectorlü gibi yazıyordu dvdeleri doğal olarak kopyalanmıyordu. Halen duruyorsa deneyin derim.
ohen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 266 3 Haziran 2017 #10 Elime kopyalanması engelli bi DVD geçse özellikle onu kopyalamak için uğraşırdım.
Accipiter Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 3 Haziran 2017 #11 Her dvd kopyalanabilir. Kopyalanmayan diye bir şey yok maalesef. Boşuna vaktinizi harcamayın derim.
C cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 747 3 Haziran 2017 #12 kırılacağını biliyrum.amacım sadece ilk gün kopyalanmaması fotoğrafcı parasını cıkartmak.nero 2015 promadım.
kırılacağını biliyrum.amacım sadece ilk gün kopyalanmaması fotoğrafcı parasını cıkartmak.nero 2015 promadım.