Diyelim perşembe 7 öğrenciye gidip 8 koordinatörlük saati alıp. Cuma diğer 7 öğrenci gidip 7 saat daha alınamaz mı ?Öğrenci sayısından kaynaklı 2 grup yaptığınız için 8-8 şeklinde verebilirsiniz hocam.
işletmedeki öğrenciler için grup olayı olma hocam. zaten grup yapılıp koordinatörlük ders saati hesaplanmıştır.Öğrenci sayısından kaynaklı 2 grup yaptığınız için 8-8 şeklinde verebilirsiniz hocam.
15 öğrenciye kadar 1 koordinatör der yönetmelikDiyelim perşembe 7 öğrenciye gidip 8 koordinatörlük saati alıp. Cuma diğer 7 öğrenci gidip 7 saat daha alınamaz mı ?
Diyelim perşembe 7 öğrenciye gidip 8 koordinatörlük saati alıp. Cuma diğer 7 öğrenci gidip 7 saat daha alınamaz mı ?aynı işletme için aynı öğretmene 1 gün (8saat) ten fazla ücret ödenmez diye biliyorum ben.
aynı işletmedeki 15 öğrenciye kadar 1 koordinatör görevlendirilir. 25 öğrenci için 2 koorrdinatör görevlendirilir. 8er saat ücret alırlar.
15 öğrenciye kadar 1 koordinatör der yönetmelik
buna bişey diyemem hocam. Olabilir gibi duruyor.Tamam hocam 1 öğretmen farklı 2 gün gidip farklı öğrenciler için koordinatörlük ücreti alamaz mı ? grup kalabalık olduğundan dolayı ?
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için.buna bişey diyemem hocam. Olabilir gibi duruyor.
Bir öğretmen bir işletmeye bir defa gidebilir diye biliyorum hocam, 15 öğrenciden fazla olduğu için 2.öğretmen görevlendirilebilir. 29 öğrenci olan bir işletme için 2 farklı öğretmen görevlendirebilirsiniz. Ancak bir öğretmen o grubu iki farklı günde gidebilir mi ona yönetmeliğe bakmak lazım
Hocam yazıyor işte. 15 öğrenciye kadar 1 öğretmene verilir ve 1 gün gider en fazla 8 saat alabilir.Maalesef yönetmelikte bununla ilgili açık birşey yazmıyor.