Koordinatörlük Saati

Kodla Büyü

ColakHoca

Üye
Arkadaşlar merhaba. Aynı işletmeye 25 öğrenci staj için başlayacak. 29 ek ders alınabiliyor ücret hesabımıza göre. Bir günde 8 ek dersten verilemediği malum. Peki bu işletmeye verilen iki öğretmen farklı 2 günde gidip 14 - 15 saatlik koordinatörlük ücreti alabilir mi ?

aynı işletme için aynı öğretmene 1 gün (8saat) ten fazla ücret ödenmez diye biliyorum ben.

aynı işletmedeki 15 öğrenciye kadar 1 koordinatör görevlendirilir. 25 öğrenci için 2 koorrdinatör görevlendirilir. 8er saat ücret alırlar.

aynı işletme için aynı öğretmene 1 gün (8saat) ten fazla ücret ödenmez diye biliyorum ben.

aynı işletmedeki 15 öğrenciye kadar 1 koordinatör görevlendirilir. 25 öğrenci için 2 koorrdinatör görevlendirilir. 8er saat ücret alırlar.
Diyelim perşembe 7 öğrenciye gidip 8 koordinatörlük saati alıp. Cuma diğer 7 öğrenci gidip 7 saat daha alınamaz mı ?

Bir öğretmen bir işletmeye bir defa gidebilir diye biliyorum hocam, 15 öğrenciden fazla olduğu için 2.öğretmen görevlendirilebilir. 29 öğrenci olan bir işletme için 2 farklı öğretmen görevlendirebilirsiniz. Ancak bir öğretmen o grubu iki farklı günde gidebilir mi ona yönetmeliğe bakmak lazım

Bir öğretmen bir işletmeye bir defa gidebilir diye biliyorum hocam, 15 öğrenciden fazla olduğu için 2.öğretmen görevlendirilebilir. 29 öğrenci olan bir işletme için 2 farklı öğretmen görevlendirebilirsiniz. Ancak bir öğretmen o grubu iki farklı günde gidebilir mi ona yönetmeliğe bakmak lazım

Maalesef yönetmelikte bununla ilgili açık birşey yazmıyor.

f) Koordinatör öğretmenin görevlendirilmesi, öğrencinin işletmede bulunduğu günlerde yapılır. Aynı işletmede aynı alanda mesleki eğitim gören
15 öğrenciye kadar bir koordinatör öğretmen görevlendirilir. Bu kapsamda aynı öğrenci gurubu için haftada bir defa ve yalnız bir öğretmene
koordinatörlük görevi verilir.
2 farklı öğretmene görev verilip, birinci öğretmen 15 öğrenciyi ikinci öğretmen de 14 öğrenciyi takip eder. Bu durumda her iki öğretmene de 8 saat ek ders verilir.

Maalesef yönetmelikte bununla ilgili açık birşey yazmıyor.
Hocam yazıyor işte. 15 öğrenciye kadar 1 öğretmene verilir ve 1 gün gider en fazla 8 saat alabilir.
Aynı grup 2 güne bölünmez.
Diğer kalanlar da aynı şekilde grup olarak 1 gün 8 saat yazılır. Toplam 16 saat olur.
Bir üstteki mesajda da Hocam yazmış net olarak.

ilksms
Geri