Hocalarım merhabalar. İşletmelerde beceri eğitimi dersi (koordinatörlük) ile ilgili sizlere bir sorum olacaktı müsaade ederseniz. Bilgisi olan arkadaşlarımdan yanıt bekliyorum zahmet olmazsa. Bu tayin döneminde bir meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne tayin oldum. Bölümde 3 kişiyiz. Toplamda koordinatörlük hariç 51 saat ders yükü var. Bu haliyle ders paylaşımı yapılmış 18-19 saat ders düşüyor haliyle her birimize. Hal böyleyken kimse atölye öğretmenlerinin 20 saat zorunlu ders alma durumunu sağlamıyor. Bunu sorduğumda idareci arkadaşlara koordinatörlüğün 8 saat olarak her birimize ekleneceği dolayısıyla 26-27 saat her birimizin dersi olacağından söz ettiler. Bildiğim kadarıyla koordinatörlük ek ders kapsamında yani yüz yüze ders kapsamında sayılmıyor eğer bir değişiklik olmuş ve bu benim dikkatimden kaçmamışsa. Maaş karşılığını doldurmadan koordinatörlük 20 saati doldurmak için (1-2 saati maaş karşılığı geri kalanı ekders olarak) verilebiliyor mu, yada 20 saati doldurmadan 8 saatlik koordinatörlük ekders olarak verilebiliyor mu?