Koordinatör ek dersi

Kodla Büyü

Öğretmen27

Aktif Üye
Arkadaşlar bizim bir öğretmeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine görevlendirildi ve o okulda koordinatör olarak görevlendirildi. O okulda 10 saat dersi var ve koordinatörlükten 4 4 1 2 şeklinde ek ders alıyor. Maaş karşılığını doldurma şartı yok mu? Ek dersi nasıl oluyor hazırlık planlama alırsa nasıl alıyor?

Arkadaşlar bizim bir öğretmeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine görevlendirildi ve o okulda koordinatör olarak görevlendirildi. O okulda 10 saat dersi var ve koordinatörlükten 4 4 1 2 şeklinde ek ders alıyor. Maaş karşılığını doldurma şartı yok mu? Ek dersi nasıl oluyor hazırlık planlama alırsa nasıl alıyor?
Koordinatörlük ek dersi maaş karşılığına sayılmayan ek derslerdendir. Hazırlık ve planlamaya da katılmaz.
Ortaöğretim kurumlar yönetmeliğinin 88. maddesi koordinatör öğretmen görevlendirilmesini düzenler.
Öğretmen arkadaşınızın branşı nedir? Yönetmelikte görevlendirmenin şu şekilde yapılacağı belirtilmiş. Alanı uygun değilse koordinatörlük verilmemesi gerekir. Hatta görevlendirme ile gelenlere koordinatörlük verilmesi bile bazı yerlerde sorun olabilmektedir, okulun kadrolu öğretmenine verilir.
İşletmelerdeki mesleki eğitimle staj çalışmalarının planlı olarak yürütülmesi, programa uygunluğunun izlenmesi, ortaya çıkabilecek sorunların belirlenmesi, öğrencilerin başarı, devamsızlık ve disiplin durumlarının izlenmesi ve rehberlikte bulunulması amacıyla okulda alanı atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenliği olan yönetici ve öğretmenler arasından koordinatör öğretmen görevlendirilir. Diğer alanlardan olan yönetici ve öğretmenlere bu kapsamda görev verilmez.

Koordinatörlük ek dersi maaş karşılığına sayılmayan ek derslerdendir. Hazırlık ve planlamaya da katılmaz.
Ortaöğretim kurumlar yönetmeliğinin 88. maddesi koordinatör öğretmen görevlendirilmesini düzenler.
Öğretmen arkadaşınızın branşı nedir? Yönetmelikte görevlendirmenin şu şekilde yapılacağı belirtilmiş. Alanı uygun değilse koordinatörlük verilmemesi gerekir. Hatta görevlendirme ile gelenlere koordinatörlük verilmesi bile bazı yerlerde sorun olabilmektedir, okulun kadrolu öğretmenine verilir.
Yiyecek içecek hizmetleri bölümü. Koordinatörlük maaş karşılığı sayılmaz burayı anladım. 10 saat derse giriyor maaş karşılığını doldurmadan maaşı nasıl alacak?
Bize göndermiş oldukları puantajda EYGG 4 4 1 2 şeklinde.
10 saat koordinatörlük verilmiş ayrıca 10 saat de derse girdiği için 1 saat de planlamadan gelmiş sanırım.

Son düzenleme:
Yiyecek içecek hizmetleri bölümü. Koordinatörlük maaş karşılığı sayılmaz burayı anladım. 10 saat derse giriyor maaş karşılığını doldurmadan maaşı nasıl alacak?
Bize göndermiş oldukları puantajda EYGG 4 4 1 2 şeklinde.
Maaşı almak için maaş karşılığını doldurmaya gerek yok ki.
Gönderdikleri puantaja göre ek dersi girerken eğer seçenek varsa koordinatörlük seçeneğini seçip, gireceksiniz. Yönetici olmadığım için yöneticilerin ek dersi nasıl girdiklerini bilmiyorum.

Maaşı almak için maaş karşılığını doldurmaya gerek yok ki.
Gönderdikleri puantaja göre ek dersi girerken eğer seçenek varsa koordinatörlük seçeneğini seçip, gireceksiniz. Yönetici olmadığım için yöneticilerin ek dersi nasıl girdiklerini bilmiyorum.
Hocam 10 saat koordinatörlük verilmiş 10 saat de derse girdiği için 1 saat de planlama gelmiş anladığım kadarıyla.
Şöyle de olabilir. 8 saat koordinatörlük 2 saat sınıf/kulüp 1 saat de planlama(10 saat derse girdiği için)

Son düzenleme:
Zaten görevlendirme gitmiş okula. Aynı anda iki görevlendirme olmaz. O yüzden şeflik oluru da olmaz ek ders alamaz

ilksms
Geri