Konya Eba Raporu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan husoko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

husoko

Üye
Bu gün okula gelen yazıda BT rehber öğretmenlerinin her ayın sonunda doldurarak resmi yazı ile gönderilmesini istedikleri EBA raporu nedir? Ben geçen yıl görev almamıştım. Konuya biraz yabancıyım. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

öyle bişey hiç görmedik ama rapor a yazacak bişey yok. sınıflarda tahtalar eba yı açmıyor. rapora bunu yazarız

bende görmedim öyle bir yazıyı normal şartlarda her ay rapor var. Hatta faaliyet kontrol raporuda var. Öğretmenlere eba hakkında bilgi verilmesi olayı. Konuyla ilgili çalışma yapan varsa paylaşırsa seviniriz

Gelen yazı aşağıda. E-posta olarak gönderilmiş.

Konya Valiliğinin 09/10/2015 tarih ve 10158276 sayılı olurları ile görevlendirilen Bilişim Teknolojileri rehber öğretmenlerinin görevleri arasında yer alan EBA raporlarının her ayın son iş günü mesai bitimine kadar ilçemiz bilgi işlem bürosuna resmi yazı ile gönderilmesi hususunda,
Gereğin rica ederim.

Hakan BOZDAĞ
Şube Müdürü

arkadaşlar ilk defa BTR olarak görevlendirme öğretmenlere yönelik EBA ile ilgili hangi çalışmaları yaptınız. Konuyla ilgili hazırladığınız dokümanlar varsa paylaşabilir misiniz?

EBA raporundan kasıt; bir ayda EBA için ne yaptın sorusunun karşılığı olacak herhalde.. Zorla herkese EBA anlatacaksınız, öğreteceksiniz. Zorla diyorum çünkü okulumdaki öğretmenlere bir kaç kez EBA tanıtımı yapayım dedim hepsinde bir bıkkınlık bir sıkıntı.. Aslında içerikleri iyi ama işte ne yaparsın..

bu raporun gönderilme olayı sadece selçuklu için mi geçerli yoksa tüm ilçelere/okullara yazı geldi de bizim mi haberimiz olmadı.

BBNET
Geri