Konya BTR Görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ay51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Yok hocam. En son 21 eylülde okul müdürümüz herhangi bir bilgilendirme ya da yazının gelmediğini söylemişti.

S.A Arkadaşlar konya il milli müdürlüğünü dün yani 28 Eylül'de aradım. Bakanlıktan yazı beklediklerini söylediler. Bence il milli eğitim Müdürlüğü aranıp baskı yapılmalı. Dahili no 1334. Bilgilerinize.

ickerya' Alıntı:
S.A Arkadaşlar konya il milli müdürlüğünü dün yani 28 Eylül'de aradım. Bakanlıktan yazı beklediklerini söylediler. Bence il milli eğitim Müdürlüğü aranıp baskı yapılmalı. Dahili no 1334. Bilgilerinize.

Arkadaşlar bugün bende aradım bakanlık yazısı bekleniyor dediler. Süreç uzadıkça problemler yaşandığını, ders programı yapılırken, başka okullara ek ders karşılığı görevlendirmelerin yapılması, seçmeli derslerin seçilip seçilmeyeceği, bazı arkadaşların BTR'ye güvenerek okulda bulunmaları gibi sıkıntılardan bahsettim. Bana hocam Etkileşimli tahtanın kurulmuş olması yeterli dediler. Bazı okullarda E.T kurulduğu hale alt yapı kurulmadı dedim, önemli değil E.T bulunması yeterli dediler.

Arkadaşlar selam. Bugün ben de aradım. Hocam başvurular elimizde bekliyoruz diyorlar. Yazı gelene kadar yapmayacaklar herhalde. Okulum yok. İlçe emrindeyim. Bi okulda maaş karşılığı nöbet tutuyorum. Bir an önce yapsalar da okulumuz belli olsa en azından.

Arkadaşlar. İlle görüştüm. Bugün ilçelere yazıların gönderileceğini, yarın da okullara ulaşacağını söyledi. Akıllı tahta kurulan yada ku ru lacak olan tüm okullara yani planlamada tüm okullara görevlendirmeler yapılacakmış. Bilginize. Yarın görev yazısı söylenen doğruysa okulunuzda olur.

alp8080' Alıntı:
Arkadaşlar. İlle görüştüm. Bugün ilçelere yazıların gönderileceğini, yarın da okullara ulaşacağını söyledi. Akıllı tahta kurulan yada ku ru lacak olan tüm okullara yani planlamada tüm okullara görevlendirmeler yapılacakmış. Bilginize. Yarın görev yazısı söylenen doğruysa okulunuzda olur.

Aynen hocam. Birinci ağızdan (il kordinatörü) söylenen ilçelere yazıları gönderdik, yarın düşer dedi. Eski yönetmeliğe göre yapacaklarmış görevlendirmeleri.

ve Selçuklu Ebitefonun saat: 15.18 de göndermiş olduğu mail

2015-2016 1. Dönem Fatih Rehber Öğretmen Görevlendirmesi
Eski yazıya göre yapılacakmış arkadaşlar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yazı gelmesini bekliyoruz.

-----Bu hafta onaylanır inşALLAH...

şu an okuldan aradılar görevlendrme yazısı gelmiş. Daha önceden formu doldurmuştum, bana okula gelmen gerekiyor dediler. Memurun dediği öğeye kadar isityorlar dedi. Bilgi Konya/ereğli

Arkadaşlar dün okullara gorevlendirme ile ilgili resmi yazılar geldi. Başvurular 1 ekim mesai bitisinde sona eriyor. İlçe mem bugün gorevlendirmeleri bitirecekler. Gorevlendirme onayları ayın 5 inde il mem é elden teslim edilecek. İl mem önümüzdeki hafta listeleri onaylar ve gönderir. Hayırlısı olsun.

selçuklu da bugün gönderdiler ile başvuruları ..haftaya yapılacakmış

Meram bu hafta valilik oluruna verecekti basvurulari. Muhtemelen pazartesiden itibaren gorevlendirmeler bitmiş olur...

Arkadaşlar okul idareleri dersimizi adam yerine koymadığı gibi, öğretmen olarakta bizlere saygısızlık yapıyorlar. Ders programını haftanın her güne dağıtıp 2 saat ders gir 3 saat boş tekrar 2 saat tekrar gir. Bu problem bir günle de sınırlı değil diğer günlerde aynı senaryo. Efendim neymiş BTR olarak görevlendirilebilirmişim. Elde herhangi bir veri yokken sonuçlar açıklanmadan dersleri dağıtıyorlar. BTR olmazsa ne olacak eski programa devam. Bundan dolayı az önce Konya mebi aradım. Bazı ilçeler başvuruları göndermemişler. Belgeler toplanırsa bu hafta olurlar çıkar dedi. Yoksa haftaya kalır.

Aydın'da da durum aynı, hala yapmadılar. Tahta yoksa görevlendirme de yok dediler, sadece kurulum sırası bekliyoruz.

Arkadaşlar il ile konuştum iki ilçeden liste bekliyorlarmis, yetişirse bugün akşama olmazsa yarın valilik onuruna cikacakmis. İyi çalışmalar...

horozerk' Alıntı:
Arkadaşlar il ile konuştum iki ilçeden liste bekliyorlarmis, yetişirse bugün akşama olmazsa yarın valilik onuruna cikacakmis. İyi çalışmalar...
Teşekkürler hocam. Sağ olasın. Vali bey bekletmeden imzalar inşallah. :) cuma günü başlar mıyız? :)

Arkadaşlar şu başvuruları online alsalar bu kadar beklenilmez. Evrak araya girdi işler uzayor. Birde malum Konya'nın ilçeleri arası bayağı uzak

BBNET
Geri