A ay51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 19 Eylül 2016 #1 Konya BTR Görevlendirmeleri yazıya çıkmıştı, onay yazıları geldi mi?
ilsis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 349 19 Eylül 2016 #3 sözde ilçelere yazılar gönderilmiş onay çıkmış okuluna ulaşan var mı?
F fatih85gs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 412 19 Eylül 2016 #5 fatih85gs' Alıntı: Belli oldu hocam olur geldi. Genişletmek için tıkla ... Hocalarım sadece isimleri bıraktım diğer bilgileri sildim güvenlik amaçlı.Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Ekli dosyalar fbtr.rar fbtr.rar 2.9 MB · Görüntüleme: 79
fatih85gs' Alıntı: Belli oldu hocam olur geldi. Genişletmek için tıkla ... Hocalarım sadece isimleri bıraktım diğer bilgileri sildim güvenlik amaçlı.Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.
ilsis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 349 21 Eylül 2016 #7 Konyaya helal olsun halen resmi yazı okullara gelmedi tebrikler
mgüneş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 680 21 Eylül 2016 #8 ilsis' Alıntı: Konyaya helal olsun halen resmi yazı okullara gelmedi tebrikler Genişletmek için tıkla ... Pazartesi kendi mailime ve sonrada okulun mailine geldi hocam... Sizin ilçe geç kalmış galiba
ilsis' Alıntı: Konyaya helal olsun halen resmi yazı okullara gelmedi tebrikler Genişletmek için tıkla ... Pazartesi kendi mailime ve sonrada okulun mailine geldi hocam... Sizin ilçe geç kalmış galiba