Konya BT Rehberliği Hususunda...

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Selam.
Konya BTR başvuruları ne zaman yapılacak? Bilgisi olan var mı?
Bir de başvuru dilekçesini okula değil de ilçeye elden teslim etsek olur mu?
Konya'da çalışan ve bu işle ilgilenen tanıdık birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Okula bugün yazı gelmiş.
Ek_2 Başvuru Formunu doldurtarak en geç 02/09/2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar

etkileşimli tahta kurulumu yapılan ancak alt yapısı hazırlanmayan okullara görevlendirme yapılması konusunda bilgisi olan ya da bu durumda görevlendirilen arkadaş var mı?
Not: Geçen dönemlerde Konya ilinin Ereğli hariçbütün ilçelerinde BT sınıfı olan ancak etkileşimli tahta kurulumu olmayan okullara görevlendirme yapılırken bizim ilçeye yapılmadı. Diyeceksiniz ki nerden biliyorsunuz valilik olurunda tüm ilçe ortaokullarında görev verilmişti. İlçe meb sorduğumda bana üst yazıyı göstererk öncelik kurulum yapılan okullar bunlar dolmadan diğer okullara görevlendirme yapılmayacağı yönündeydi. Ki haklılar diğer ilçelerin hata yaptıklarını belirttiler.

Peki arkadaşlar ben eş ozrunden başvuru yapacam konyaya. Atama sonuçlarının ilan edilmesi 28 ağustos. İlişik kesme 31 ağustos. Göreve baslamam 15 ini bulur. Dilekcemi okulum belli olduğunda göreve başlamadan ilçe MEB e versem olur mu?

Göreve başlamadan böyle bir dilekçe alacaklarını zannetmem hocam. Ama siz yinede il Bt koordinatörünü arayıp söylersiniz çünkü olurlar çıkana kadar başlarsınız herhalde göreve.

akrep026' Alıntı:
Peki arkadaşlar ben eş ozrunden başvuru yapacam konyaya. Atama sonuçlarının ilan edilmesi 28 ağustos. İlişik kesme 31 ağustos. Göreve baslamam 15 ini bulur. Dilekcemi okulum belli olduğunda göreve başlamadan ilçe MEB e versem olur mu?
Hocam kaç puanın var hangi ilçeleri yazacaksınız

BBNET
Geri