Konut Kredisi ile ilgili bir soru...

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ev almak için bankaya başvurduktan sonra. kredi onaylanırsa bu para direk ev sahibinin hesabına mı yatırılıyor. eğer öyle ise banka tapunun alıcıya devrini bekliyor mu. yada tapuyu banka kendi üzerine alıp borç bitince mi veriyor.

para satıcının hesabına geçtikten sonra dolandırılma durumu olabilir mi acaba.

ev sizin üzerinize alınıyor bildiğim kadarıyla, tapu işlemleri sırasında banka avukatı eve ipotek koyuyor

şimdi yeni biten bir ev var hatta 1 aylık işi var daha. dolandırılmayalım da. sonuçta varımızı yoğumuzu yatıracağız bu işe. inşallah banka müşterisini koruyordur.

bi de arkadaşlar bu hafta bütün bankaları dolaşıp pazarlık yapmayı düşünüyorum. yakın zaman da kredi çeken varsa hangi bankadan % kaçla çektiniz acaba. nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.

hocam bankadan avukat gelir sen avukat ve evin sahibi birlikte kağıtlar okunur imzalanır tapu sizin adınıza tapu dairesinde yapılır.
Sonra satıcı siz ve bankanın avukatı bankaya gidilir satıcının hesabına para geçer en fazla 2 gün.Ben böyle yaptım

Konut kredisi alırken tabii ki bankalar dolaşılmalı,

en uygun kredi ve masraf ile verilen kullanılmalı.

Aman Dikkat,
Bankada her imza atacağınız yere tutarlara bakarak imzalayın.

Ben imzaladıktan sonra hatayı gördüm. Yarın düzeltiriz dediler, Şube müdürü de tanık oldu.
Ama düzeltmediler. Bankayı mahkemeye verdim, imzalamış olduğum için davayı da kaybettim.

Garanti Bankası bu şekilde beni zarara uğrattı.

teşekkür ederim dikkate alacağım.
peki yakın zamanda yok mu alan arkadaşlar.

ben 3 ay önce 1 den çektim kredi garanti bank..arkadaşların dediği gibi tabu dairesinde banka avukatı ipotek koyuyor.daha sonra sen gidip bankadan transfer yapıyorsun parayı..

teşekkür ederim. umarım uygun bi banka bulurum. Şöyle yüzdesi düşük.

BBNET
Geri