konu yok

Kodla Büyü
Re: FACEBOOK ÖZELLİKLİ WEB SİTESİ İNDİR KUR. ÇOK BAŞARILI

bu bildiğin forum sistemi hocam facebook felan ne alaka anlamadım.

selcuk_hoca' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU SİTENİN KURULUMU ÇOK KOLAY VE ÇOK BAŞARILI...
TAVSİYE EDERİM. SİTEYİ İNCELEYEREK KARARI SİZ VERİN.
ÜYELİK AKTİVASYON FALAN YOK (YANİ SİZ İNCELEYİN DİYE )
ÜYE OLUP İNCELERSENİZ NASIL BİR SİSTEM OLDUĞUNU ANLARSINIZ. WEB (FACEBOOK GİBİ) + FORUM
PROFİL OLUŞTUR , DUVARINDA RESİM VİDEO PAYLAŞ , ARKADAŞ EKLE , ÖZEL MESAJ GÖNDER. ANLIK YAZIŞ, WE BİRÇOK ÖZELLİK. DOSYA PAYLAŞ , (AMA BU ÖZELLİŞKLERİ GÖREBİLMENİZ İÇİN ÜYE OLMANIZ LAZIM )

ÖNİZLEME : http://hocalarafyon.xp3.biz/

İNDİR : http://hotfile.com/dl/152028659/1802a9b ... E.rar.html

KURULUM DA SIKINTI YAŞAYANLARA BURADAN YARDIMCI OLABİLİRİM.
ÜYE OLMADAN ASLA ÖZELLİKLERİ GÖREMEZSİNİZ. (ANASAYFA > KENDİ PROFİLİNİZDİR) AKTİVASYON YOK.
NOT: LİNK ÖLDÜĞÜ ZAMAN HATIRLATIN TEKRAR YÜKLEYEYİM.
:++:
arkadaşım öğrencimisin nesin paylaştığın şey iyi güzel ama, güncel değil. anlattığın bu siteyi 10 yıl önce kurduk, kullandık, eskittik vs. vss.. yani paylaşımın anlamsız olmuş. yinede iyi çalışmalar

kardeş ben önizleme olsun diye kurdum. önemli olan özelliği :) üye olunca kendi profilini oluşturuyorsun ve facebook gibi paylaşımlar yapıyorsun. üye olmadan özelliği görmek mümkün değil. sen olayı anlamamışsın. sitede sosyal ağ var :)

yaşarcan hocam sosyal ağı anlayabilmek için siteye üye olup anasayfa yada poofilinizi tıklaman lazım. üye olmadan sosyal ağ görünmez. bu arada arkadaşlar öğrenci değilim beden eğitimi öğretmeniyim. :) merak sardım phpbb ye 3.versiyonu çok başarılı. eski değil yeni sürümüdür. prosilver üzerine sosyal ağ kurduğum için eski tema olarak görünür ama phpbb 3 rc3 tür.

ne iştir arkadaş görende siteye üye çekmeye çalıştığımı düşünecek. ben phpbb uğraşanlar için sosyal ağ desteğini tanıttım. bilişimci bir arkadaş siteyi uçurdu. Bilişimcilik bumudur. paylaşmakmıdır. Ben server bağ kodlarını siteyi uçur diye açmadım ki siz üyelik aktivasyonu olmadan sosyal ağ olayını inceleyin diye açtım.
aferim o arkadaşa. ıp numarasından telefon numarasına kadar bilgisi bende. umarım öğretmen değildir. Çünki öğretmen biri bunu yapmaz.

Hocam nedir ne değildir gerçekten anlamadık ki... Verdiğiniz adres klasik phpbb site... Bu kadar kolay mı uçar bu verdiğiniz sistem, hadi uçuran arkadaşa teesüflerinizi bildirdiniz iyi de hackerlar için ne düşüneceksiniz...

Ne bileyim belki paylaşımı ben anlamadım ama neyse...

Kolay gelsin, yararlanan arkadaşlar olmuştur...

hocam. evet forum sitesi ben buna hayır demiyorum. benim anlatmak istediğim bu forumun içine kurduüğum sosyal ağ olayı. özetle siteye üye olanlar facebook daki sistem gibi o sitede kendi profillerini oluşturuyor ve birbirlerinin duvarına yazıp paylaşımlar yapabiliyor. alt taban olarak facebook gibi. çok bilmiş arkadaşlar siteye girer girmez pöööf phpbb bu diyor. ama içeriğe bakmıyor bile. eğer çok merak ediyorsan sana özel mesaj atayım.

Hocam atın bakalım incelemek isterim.

Phpbb sadece forum kısmıymış. Arkadaşın bahsettiği kısım kişilerin profil oluşturabildikleri (facebook tarzı), duvarlarında bilgi paylaştıkları ve arkadaşlarının duvarlarını görüp bilgi paylaşılan, anlık mesajlaşma scripti olan bir eklenti... Güzel bir sistem yalnız şuan bedava bir alanda olduğundan ağır işliyor.

Tekrar teşekkür ettim...

BBNET
Geri