Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. http://kontenjan.meb.gov.tr/ de (Kontenjan MEB ) norm kadro fazlası görünüyorum. 10 saat ders var. 9 saat dersleri olanlar norm kadro fazlası değil. Sistem de mi bizi istemiyor. Anlamış değilim
İmam Lisesi + İmam Hatip Orta okulunafutacar' Alıntı:Hocam meslek lisesinde veya cpl de mi gorev yapiyorsunuz
Hocam bölge normu 5 mevcut norm ise 3 yani bölgede daha 2 öğretmene ihtiyaç var. 6 saat ders ile norm açıldı. 10 saat ders ile norm fazlası olduk.DR.MAGMA' Alıntı:Sayın hocam,eğitim bölgesi normuna takılmışsınız.Örneğin normalde 34 saat 2 norm oluyor, ama eğitim bölgesi yüzünden 36 saatte 1 norm olabiliyor. Eğitim bölgesi ile ilgili.Eylül ayında okulunuz norm saatini değiştirebilir.
zeyne' Alıntı:hocam mebbis başvuru ekranından açık okulları görebilirsiniz.il içi açılmış
Büyük ihtimalle öyledir hocam... Ama çaktırmayın şimdi yine 3-5 tefli gelir... Ne var yani bunda diye yaygara çıkarırlar....karinca_52' Alıntı:benim merak ettiğim şu... Ortaokulda çalışan öğretmenlerle meslek liselerinde çalışan bt öğretmenlerin normu berabermi hesaplanıyor
zulfikar1985' Alıntı:Büyük ihtimalle öyledir hocam... Ama çaktırmayın şimdi yine 3-5 tefli gelir... Ne var yani bunda diye yaygara çıkarırlar....karinca_52' Alıntı:benim merak ettiğim şu... Ortaokulda çalışan öğretmenlerle meslek liselerinde çalışan bt öğretmenlerin normu berabermi hesaplanıyor
norm fazlasısın.Müdürlere norm konusunda itibar etmeyin.yarın sizi mağdur eder.tercihinizi yapın normu olan bi okulda kafanız rahat çalışömaya başlayın.theArcher' Alıntı:Arkadaşlar resimdeki duruma göre norm fazlası değilmiyim ben.Tercihleri yaptım müdür onaylamam sen norm fazlası değilsin dedi.
melissa' Alıntı:Bende 10 saat ders ile norm fazlası oldum.bölge normuna takılmışım.aynı zamanda da fatih projesi rehber öğretmeniyim.bu nasıl bir saçmalık.ben başka okula gitsem oradada norm fazlası olmayacakmıyım.?yada benim yerime gelen öğretmen norm fazlası olmayacakmı.?her okulda bir bilgisayar öğretmeni deniliyor.1 öğretmenle norm fazlası olunuyor.bu nasıl iş anlamadım.her sene aynı sıkıntı.norm fazlası oluyorum.başka okula tayin istiyorum.gittiğim okulda gene norm fazlası oluyorum malesef.bilişim teknolojisi öğretmenlerini ne zaman norm dışı bırakacaklar acaba.??? Bu durumda ne yapmamız gerekiyor.???
Sanmam hocam. Adı üstünede isteğe bağlı il-içi yer değiştirme. Klavuzda yazmıyorsa yapamazlar ki bildiğim kadarıyla yazmıyor.theArcher' Alıntı:norm fazlasıyken yaptığımız tercihlere yerleşemediğimizde resen atama gibi bir olasılık var mı temmuz atamasında?
melissa' Alıntı:arkadaşlar okul müdürüm sen norm fazlazısın bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği yapamazsın dedi.n yapmam lazım
melissa' Alıntı:arkadaşlar okul müdürüm sen norm fazlazısın bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği yapamazsın dedi.n yapmam lazım
hocam bu yazıyı gösterdim ama bir şey değişmiyor.bildiğini okuyor.bomax01' Alıntı:melissa' Alıntı:arkadaşlar okul müdürüm sen norm fazlazısın bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği yapamazsın dedi.n yapmam lazım
ha bu arada siz sorununuzu çözmek için ne yatınız derseniz, burdur.meb.gov.tr adresinden yayınlanan başvuru açıklamasının 3. maddesinde okuldaki bilişim teknolojileri öğretmeni öncelik yazısına benzer yazıyı gözlerine soktuk. Hocam işinize yararsa il sitesinde bulunan başvuru açıklamasının müdürünüze gösterin.