hiç birine gerek yok sadece driverlerı düzgünce tanıt yeter. Sonrada makinayı direk internete bağla. ve ağdan yazıcı bul ile yazıcıyı ekle bilgisayarlara.tevfikdemir02' Alıntı:hocam kolay gelsin.
tarama ayarını yapmak için birkaç aşama gerekiyor. (makinaya ve pc ye statik ip vermek, ftp utility indirip kurmak ve ayarları yapmak...)
ben de gelen servisten öğrendim.
yarın öğleden sonra okula gittiğimde resimli düzgün bişey hazırlayıp paylaşırım.
okulda bi aksiyon olmazsa![]()
gazi57' Alıntı:Burada arkadaş tarayıcı yapılandırmasını anlatmış bi bakın isterseniz okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/konica-minolta-tarama-klasor-olusturma-t107957.html
hocam öyle denedik o şekilde sadece çıktı alabilirsin.mobile' Alıntı:hiç birine gerek yok sadece driverlerı düzgünce tanıt yeter. Sonrada makinayı direk internete bağla. ve ağdan yazıcı bul ile yazıcıyı ekle bilgisayarlara.tevfikdemir02' Alıntı:hocam kolay gelsin.
tarama ayarını yapmak için birkaç aşama gerekiyor. (makinaya ve pc ye statik ip vermek, ftp utility indirip kurmak ve ayarları yapmak...)
ben de gelen servisten öğrendim.
yarın öğleden sonra okula gittiğimde resimli düzgün bişey hazırlayıp paylaşırım.
okulda bi aksiyon olmazsa![]()