Kombi Öneriniz?

Kodla Büyü

mamoste

Aktif Üye
Mesajlar
206
Batman'a doğalgaz geldi-gelecek, doğalgaz hattını çektik.

Kombi bakıyorum. Daha önce kombi kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum.

Marka, model, özellik
 
fiyatı diğerlerine gore yuksek olabilir ama buderus tavsiye ederim, bi kere al iyisinden al hocam
 
Demirdöküm ses yapıyor diyorlar ve de doğru.
öncelik sırasına göre : Buderus, Vissmann, Ariston Bosch gibi

Ben 1 yıldır Bosch classic condense yoğuşmalı kullanıyorum çok memnunum.
 
Baymak Novedens Extra aldım .. BUDERUS almak istedim ama 2 yıl garanti veriyor .. BAYMAK tercihim hem 1800 TL ye aldım ( gerçek fiyatı 2300 tl di aldığımda ) hem de 7 yıl garanti ... servis de önemli tabi
 
demirdöküm kesinlikle alma

vaillant ve buderus alacağın kombilerden ilk ikisi.
 
hocam bu markaların çoğunda kalite kalite mallar var.Yani biraz iyi para verirsen baymak, eca, buderua, vaillant bunların hepsi iyi bildğimi kadarı ile.
 
1-vaillant
2-buderus
3- viesman sırala bu bence mali durumuna göre biriniseç. ama vaillant ben tek geçerim
 
1. ECA Yoğuşmalı Confeo Premix Modeli, kendi evimde kullanıyorum 3 senedir çok memnunum, okuldaki arkadaşlarla konuşurken ben fatura tutarını söylemeye utanıyorum resmen,fatura o kadar az geliyorki bazen acaba ben yakmıyormuyum diyorum ;) kaçta yaktıtlarını, kaç metre kare evde oturduklarını ve kaç petek yaktıklarını sorunca çok verimli bir kombi olduğunu anlıyorum. Ayrıca her yerde servisi var ve parçası daha uygundur.
2. Buderus Yoğuşmalı(Çok paran varsa al ECAdan bir gömlek üstün ve en iyi kombidir bence, parçası pahalıdır ithal ürün olduğu için)
3. Viesman Yoğuşmalı (ECA ile aynıdır, fiyatı biraz pahalı)
Ne yaparsan yap Yoğuşmalı kombi al
 
Yoguşmalı kombileri 54 dereceden fazla çalıştırmam gerekir niye geri dönüş suyu 55 derece oldugu için bunun icinde evin 54 derece yeterse sorun yok yetmez dersende uzun petek boyu lazım ne olursan olsun kesinlikle kablosuz oda termostatı lazım 0.5 derece veya daha düşük hassasiyeti olanlardan mesela gündüz evde kimse yokken dereceyi düşürüp eve geleceğin vakit artirabilirsin otomatik olarak çok güneş alan sıcak olan odaya da termostaik Vana koydurabilirsin
 
Geri
Üst