komşuda pişer bize de düşer mi?

Kodla Büyü
anladım hocam :wink:

bu arada ben de neden çocuk gönderdiğinizi sizin gitmediğinizi merak ediyorum.

Peki dedikodu yapıp kalp kırmak, onu bunu çekiştirmek, gıybetini etmek daha büyük erdem mi? Birinden birşey istemeyi ayıp sayanın, tüm bu saydıklarımı (dedikodu yapıp kalp kırmak, onu bunu çekiştirmek, gıybetini etmek) gibi ayıpları da yapmayacak erdeme sahip olmalarını beklerdim.

ben şuna takıldım hem mangala düşkünlüğünüz ile övünüp hem neden pikniğe hazirlıksız gidiyorsunuz hadi sizin sonradan haberiniz oldu orğanizasyonu başkan yapanın aklı nerdeydi? ayrıca her canımızın istediğini alacağız diye bişey de yok yoksa plan bu muydu? nasılsa biri yapar bizde onlardan otlanırız :)))

Ben olayı yanlış anlamışım, bu durumda yaşamadan birşey diyemeyeceğim; ne desem büyük konuşmak olur.

Ben olsam istemezdim diyemeyeceğim, bu büyük konuşmak olur, yarın çocuklarımla aynı duruma düşünce ne yapacağımı bilmiyorum.

scanturk' Alıntı:
ben şuna takıldım hem mangala düşkünlüğünüz ile övünüp hem neden pikniğe hazirlıksız gidiyorsunuz hadi sizin sonradan haberiniz oldu orğanizasyonu başkan yapanın aklı nerdeydi? ayrıca her canımızın istediğini alacağız diye bişey de yok yoksa plan bu muydu? nasılsa biri yapar bizde onlardan otlanırız :)))
mangala düşkünlüğümüzle övündüğümü kim söyledi ben sadece dile getirdim . konuyu okumadan yazmışsın galiba. ayrıca gelip yanımızda mangal yakmasalardı belki aklımıza bile gelmeyecekti. bizim yerimize yaptığın plan biraz acımasız oldu sanki. iyice paranoyak olduk çıktık toplum olarak.

habbe' Alıntı:
Peki dedikodu yapıp kalp kırmak, onu bunu çekiştirmek, gıybetini etmek daha büyük erdem mi? Birinden birşey istemeyi ayıp sayanın, tüm bu saydıklarımı (dedikodu yapıp kalp kırmak, onu bunu çekiştirmek, gıybetini etmek) gibi ayıpları da yapmayacak erdeme sahip olmalarını beklerdim.
çok güzel bir noktaya parmak basmışsın hocam. genelde idarecilerin de taktiğidir bu, sana birşey demezler arkandan kulis yapıp psikolojik baskı yaparlar.

sadece susarak' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:

sen işlerin için hiç öğrenci göndermiyormusun biryere?

Hocam merak ettiğim için sordum.Sanırım kızmaya başlıyorsunuz.Ben de elbette nöbetçi öğrenci bi yerlere gönderiyorum.Bu biraz daha farklı gibi geliyor bana.
Ama o durumda öğrenci ne demiştir?Zor durumda kalmış mıdır diye düşündüm ilk mesajınızı okuyunca.Belki sizin gitmeniz daha iyi olur muydu diye düşündüm.Olay belki bana komple garip geldiğinden öğrencinin zor durumda kalabileceğini düşündüm.Ben öğretmen olarak dahi gidemezdim tabi.
Neyse benim görüşüm üstte yazdığım gibi.Çoğunluk ben yapmazdım diyor ama destek olanlar da var.
Keşke anket yapsaydınız daha net sayısal olarak da görmüş olurduk.

grandmasterb' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:

sen işlerin için hiç öğrenci göndermiyormusun biryere?

Hocam merak ettiğim için sordum.Sanırım kızmaya başlıyorsunuz.Ben de elbette nöbetçi öğrenci bi yerlere gönderiyorum.Bu biraz daha farklı gibi geliyor bana.
Ama o durumda öğrenci ne demiştir?Zor durumda kalmış mıdır diye düşündüm ilk mesajınızı okuyunca.Belki sizin gitmeniz daha iyi olur muydu diye düşündüm.Olay belki bana komple garip geldiğinden öğrencinin zor durumda kalabileceğini düşündüm.Ben öğretmen olarak dahi gidemezdim tabi.
Neyse benim görüşüm üstte yazdığım gibi.Çoğunluk ben yapmazdım diyor ama destek olanlar da var.
Keşke anket yapsaydınız daha net sayısal olarak da görmüş olurduk.
yok hocam neden kızayım. birde gönüllü olmadan hiçbir öğrenciyi bir yere göndermem. onlar gitmek istediler gezide çocuklar macera arıyorlar buda onlara ve bana bir macera oldu işte. açıkçası bende gezilerde kös kös oturup piknik yapıp dönmekten hoşlanmıyorum. gezi dediğin eğlenceli aksiyonlu olmalı. bir başkasının hakkına tecavüz etmeden tabi...

BBNET
Geri