Aynenkisnorbo' Alıntı:sorun yaşadığınız sayfa hangisi? Okudum onayladım kısmı mı?
oguz-han' Alıntı:Aynenkisnorbo' Alıntı:sorun yaşadığınız sayfa hangisi? Okudum onayladım kısmı mı?
Gün boyunca denedim kayıt giremedim. Arada değil hiç çalışmıyor.omd' Alıntı:güncelleme varmış sistem çalışmıyor arada. Bugün toplantıda öyle söylediler.
Beterin beteri varmış.omd' Alıntı:Benim okulun durumuna benzeri yoktur sanırım içinizdeOKul geçen sene isim ve kurum kodu değiştirdi. Öğrenci tabletleri bir okul kodunda. Öğretmen tabletleri diğer okul kodunda. Durum düzelsin diye mdm ile görüştük. Halledeceklerini söylediler. Şimdi öğretmenlerin olduğu kodda yedek öğretmen tabletlerinden bir tanesi yaklaşık 20 tane kopyası var gibi duruyor
Tablet mitoz bölünmeye uğramış gibi
![]()
d0246' Alıntı:0800 211 28 44 nolu destek hattını aradım. Sistemde iyileştirme yapıyorlarmış.(?) il, ilçe, okul, öğrenci, tablet ve arıza bilgilerini kağıda yazıp göndermemi söylediler.
osghe23' Alıntı:Haftada 10-15 tablet gönderiyorum servise, artık kargocularla kanka olduk :-1:
Şarj yeri problemi sizlerde de var mı arkadaşlar, gönderdiğim tabletlerin çoğunda aynı problem var
Ve garantisi sanırım 4 yıl iyi midaha çok çekeriz biz :cry: