Kokpit (PYBS) yenilenmiş.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
yine çalışmıyor yine çalışmıyor bu kadar beceriksiz bir oluşum hayatımda görmedim

Servisten gelen tabletlere teslim alma tarihini girip onaylıyorduk şimdi o ekran yok nerden onay vereceğiz ki acaba :?: :? :o

Kayıtsız gönderiyorum çok şükür sıkıntı olmadan geri geliyor... sistemle uğraşacak olsam bitmez o iş 2 haftada bir 25-30 tablet gönderiyorum...

kayıtsız gönderiyorum sistem işlesin işlemesin hiç kaydetmedim de 200 liralık tabletin peşine ne ben nede öğrenci nede velisi düşüyor.

şuana kadar çok şükür bir sıkıntıda çıkmadı.arıyorum mng yi 15 dakka sürmüyor kapıda adamlar

iyi de tüm kayıtlar sıfırlanmış. önceden göderdiklerimizi nerede göreceğiz

İki gün önce oluşturduğum arıza kayıtları görünmüyor. Tabletler şu an serviste. Gelince nasıl bir işlem yapılacak çok merak ediyorum.

Bir de bazı öğrencilerin, hatta öğretmenlerin tabletleri sistemde görünmüyor.

Önceki kayıtlı tabletlerde listelenmiyor yani eskiden ad soyad girerek ürün seri numarasına ulaşabiliyorduk ama şimdi oda yok. Yeni tabletlerde eklenirse çalışmayan sistem iyice göçer. :)

onaylama veri giriş yerleri çok birbirinden uzakta kullanışsızdı zaten, önceden bi haber, duyuru eklenseydi de önlemimizi alsaydık.

BBNET
Geri