Etkinlik oluşturup, etkinliği gerçekleştiriyorsunuz. Etkinlik bitiş tarihinden sonra site üzerinden bir tür anket dolduruyormuşsunuz, kaç öğrenci katıldı falan gibi bilgiler giriliyormuş. Belki birkaç da fotoğraf gerekebilir, siz etkinliğinizi fotoğraflayın. Geçen yılki uygulamalardan anladığım kadarıyla her şey beyana dayalı gerçekleşiyor. Kanıta dayalı ya da resmiyete dayandırılacak bir şey istenmiyor.hocam biz ilk defa katılacağız. etkinlik başlıklarını bu şekilde belirleyip yaptığınız uygulamaları mı yüklüyorsunuz etkinlik olarak yoksa sadece fotoğraf felan mı yapıldığını gösteren.
Neden olmasın?Liselerde oluyor mu codeweek bizde katılalım dedik ama genelde hep ilkokul ortaokul sanırım..
Ben meslek lisesindeyim, 3 etkinlik yapacağız.
11 lerle App inventer ile uygulama geliştiriyorum
10 karda kodlabuyu.com kullanarak Algoritma tasarlıyor, Algoritma öğreniyorum
Hem 10 hem 11 lerle tinkercad kullanarak 3D tasarlıyorum
Etkinliklerini düzenleyeceğiz.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGlVVG3W_QE2mPgIvFsobfyabS-FvZzClArkadaşlar merhaba, ekimin 2. haftası kodlama haftası olarak kutlanmaya başlanmış. Sizce bu kapsamda okulda nasıl etkinlikler yapabilirim. (Elimde mbot setlerimde de mevcut)
oluyor hocam, ortaöğretim diye geçiyor.Liselerde oluyor mu codeweek bizde katılalım dedik ama genelde hep ilkokul ortaokul sanırım..
teşekkürler hocamBu yıl yüzlerce okulda tospaa bilgisayarsız kodlama etkinliği düzenleniyor. Özellikle ilköğretim 'de çalışan , bilgisayar imkanı sınırlı arkadaşların dikkatine...
www.tospaa.org
Ekli dosyayı görüntüle 64021
hocam neler yaptınız paylaşabilir misiniz?bende lisedeyim hocam, liseler de katılabiliyor. Teşekkürler yakuphan hocam içeriği konusunda tam bilgim yoktu, sizin yazdıklarınız açıklayıcı oldu.
Bende 9 ve 10larda etkinlik yapmayı düşünüyorum. etkinliklerimi kesinleştirince paylaşırım.