Kod Adı: Antares Joomla 1.5.15 Okul Temam,Güle Güle Kullanın

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yarı amatör yarı profosyonelce hazırladığım joomla okul teması.
Joomla 1.5.15 versiyonunu baz alarak yaptım. Gerekli değişiklikleri yaparak kullanabilirsiniz.

Antares-V1 incelemek için: joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

1. Temayla birlikte modifiye ettiğim Anket ve Sayfalama modülleri, frontpage içerik bölümü yüklenmekte..
2. Şablonu ve banner bölümünü photoshopta kendim yaptım ve sayfaya yerleştirdim. Css kodları bana aittir.
3. Sadece Dreamweaver ve kodlara bakarak bu temayı yaptım. Yani herhangi bir programa ihtiyaç duymadım. Sizlerde bu şekilde joomla teması oluşturabilirsiniz.

TEMANIN YÜKLENMESİ
1. Rar dosyası içindeki Antares tema klasörünü olduğu şekilde değişiklik yapmadan Joomla içerisindeki Templates klasörünün içine atıyoruz.
2. Sonra Joomla Şablon Yöneticisinden bu temayı varsayılan yaparak çalıştırabilirsiniz sorunsuz.

NOT: Sol menüyü veya sol menüye ekleyeceğiniz eklentileri tüm menulerde görünecek şekilde ayarlamayı unutmayın

Ekli dosyalar

• indextntm1.jpg
    indextntm1.jpg
    113.8 KB · Görüntüleme: 4,108
  • indextntm.jpg
    indextntm.jpg
    244.6 KB · Görüntüleme: 4,108
  • antares.rar
    antares.rar
    634.7 KB · Görüntüleme: 969
  • templateDetails.rar
    templateDetails.rar
    764 bayt · Görüntüleme: 519
ortada emek ve paylaşım var :+1:
güzel çalışma olmuş elinize sağlık

Teşekkürler hocam, arşive attım da yanlız şifre istiyor

güle güle kullanın hocam. Ama tam manada profesyonelce olmadı. Eğer vakit bulabilirsem daha iyi bir tasarım ve kodlama yapmayı düşünüyorum.. Ayrıntılı bir bakış yaparak önsayfa,blog ve kategori kodlamasına daha iyi bir şeyler yapmayı düşünüyorum.

JInstaller::install: '........htdocs/tmp/install_4b46e494e3f42/antares/template_thumbnail.png' dosyaları bulunmuyor. bu şekilde bir hata alıyorum nedendir acaba ?

hocam ben kuramadım bende hata verdi zaten rar uzantılı bir dosya onu zipe çevirdim bu sefer
"JInstaller::install: 'C:\Users\Administrator\Desktop\antares\template_thumbnail.png' dosyası mevcut değildir."
gibi bir hata verdi

xml yükleme dosyasından o dosyayı sildim ama bu seferde paran.ini bulamadı. hocam bir baksan yeniyim joomlada daha önceki temalarda bir türlü ana sayfanın ortasını seninki gibi yapamamıştım. Sizinki çok güzel olmuş ortası tam istediğim gibi ama çalışmıyor. param.ini yi de silsem. ama bilmiyorum önemli bir dosyadır.

XML dosyasının düzenlenmiş halini yani tema yeniden yükledim. Tekrar indirip sonuçtan haberdar ederseniz. Sevinirim..
Birde RAR dosyası şifrelidir. İndirdikten sonra bu özelliği devre dışı bırakmayı unutmayın..

Hocam malesef xml dosyasında css dosyalarını isteyen bölümler vardı ama gönderdiğin dosyada yok onları çıkardım. sonra mod larda index.php yazılıydı onu index.html yaptım. neysee tema yüklendi ama çalışmıyor. üstadlardan el atacak olusa belki düzelir ben daha 4-5 gündür joomlaya başladım. ama şu an çalışmıyor

html klasoru ıcındekı klasorler içindekiler zaten index.html klasorlerin içine dokunma. Sadece gereksiz js klasörü var onu silebilirsin. Ana mesaja son yenilenmiş XML dosyanı ekliyorum çalışan şekilde onu değiştir temanın orjinal haline dokunma.

Hocam xml dosyasında mod klasörlerindeki index.html yi index.php olarak istiyor onu belirttim. Yani sadece kurulum dosyasında onları index.html yaptım.

Ama niye çalışmadığını buldum. Site nasılsa bu sırada çöktü. Admin sayfasında bir sorun yok ama site çalışmıyor. şu ana yeni konu açıp yardım isteyecegim. Default tema yı silmiştim demin açaba o yüzdenmi site çöktüüü.

ÇÖZÜM : Rar dosyası içindeki Antares tema klasörünü olduğu şekilde değişiklik yapmadan Joomla içerisindeki Templates klasörünün içine atıyoruz.
Sonra Joomla Şablon Yöneticisinden bu temayı varsayılan yaparak çalıştırabilirsiniz sorunsuz.

Hocam ellerine sağlık, en sonunda birisi akıl etti de düzenlenmiş haliyle bir tema paylaştı. Çok teşekkürler tekrar

BBNET
Geri