mert_aylan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 620 27 Ağustos 2014 #1 Kocaelide görevlendirmeler ne zaman başlayacak?
eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,757 27 Ağustos 2014 #2 eylülde 101bin tahta dağıtımı yapılacakmış... Seminer zamanı gelir hocam yazı
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,203 27 Ağustos 2014 #3 eyolcu' Alıntı: eylülde 101bin tahta dağıtımı yapılacakmış... Seminer zamanı gelir hocam yazı Genişletmek için tıkla ... hocam eylülde tahta dağıtımı derken fatih projesi 2.fazdaki ortaokullara kurulumu yapılacak olan tahtalardan mı bahsediyorsunuz?
eyolcu' Alıntı: eylülde 101bin tahta dağıtımı yapılacakmış... Seminer zamanı gelir hocam yazı Genişletmek için tıkla ... hocam eylülde tahta dağıtımı derken fatih projesi 2.fazdaki ortaokullara kurulumu yapılacak olan tahtalardan mı bahsediyorsunuz?
eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,757 31 Ağustos 2014 #4 ortaokul ve meslek liseleri diye biliyorum
mert_aylan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 620 1 Eylül 2014 #5 kocaeli btr görevlendirmesinden bugün ses yok
F faskerhat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 470 3 Eylül 2014 #6 Az önce il koordinatörü ile görüştüm bugün yarin basvurular okullara gonderilicekmiş. Takip edin kaçırmayın.
Az önce il koordinatörü ile görüştüm bugün yarin basvurular okullara gonderilicekmiş. Takip edin kaçırmayın.