Haberden anladığım, ek dersler eksik yatmamış. fazla hesaplanıp fazlalık kısımlar başka hesaplara aktarılmışİşin içinde başka bir iş var gibi. 4 yıl boyunca hiç bir öğretmen ek dersinin eksik yattığını anlamaz mı? Mümkün değil.
İşin içinde başka bir iş var gibi. 4 yıl boyunca hiç bir öğretmen ek dersinin eksik yattığını anlamaz mı? Mümkün değil.
Hocam Meslek Lisesinde olabilir. Koordinatörlük ücreti (İşletmelerde meslek eğitimi) , Sorumluluk sınavı falan derken daha fazla da olabilir.Bir soru da ben sorayım madem? Bazı haber sitelerinde paylaşılan bordrolarda dikkatimi çeken 13 bin ekders var nasıl oluyor o kadar ek ders ya bunca yıldır bu sektördeyim öyle ekders görmedim. ?
Dyk kursu, ayda birkaç belletmenlik, egzersiz, meslek lisesi vb. Alınabiliyor. Biz ortaokul olmamıza rağmen bu kadar alanlar var.Bir soru da ben sorayım madem? Bazı haber sitelerinde paylaşılan bordrolarda dikkatimi çeken 13 bin ekders var nasıl oluyor o kadar ek ders ya bunca yıldır bu sektördeyim öyle ekders görmedim. ?
15 bile oluyor hocam. Meslek lisesinde çalışırsan 5 haftalık ek dersin o miktarları bulur. Birde kurs falan açarsan daha fazla olur.Bir soru da ben sorayım madem? Bazı haber sitelerinde paylaşılan bordrolarda dikkatimi çeken 13 bin ekders var nasıl oluyor o kadar ek ders ya bunca yıldır bu sektördeyim öyle ekders görmedim. ?