sitelerde' Alıntı:Uyku ve power düğmesini denetim masası>güç seçenekleri gelişmiş sekmesinden halledebilirsin.
sitelerde' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Uyku ve power düğmesini denetim masası>güç seçenekleri gelişmiş sekmesinden halledebilirsin.
Kendi mesajımı alıntılayacağımı hiç tahmin etmezdim ama arkadaşlar ben nasıl pasif edileceğini yazmıştım zaten.
Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Gelişmiş Tabından
Kolay gelsin.
SoundWay' Alıntı:sitelerde' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Uyku ve power düğmesini denetim masası>güç seçenekleri gelişmiş sekmesinden halledebilirsin.
Kendi mesajımı alıntılayacağımı hiç tahmin etmezdim ama arkadaşlar ben nasıl pasif edileceğini yazmıştım zaten.
Kolay gelsin.
ordan olmuyor yada biz beceremiyoruz![]()
SoundWay' Alıntı:gelişmiş sekmesine bastığında hangi ayarı değiştiriyorsun peki?
sitelerde' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Uyku ve power düğmesini denetim masası>güç seçenekleri gelişmiş sekmesinden halledebilirsin.
Kolay gelsin.
sitelerde' Alıntı:SoundWay ve Processor hocalarım,
Klavyemdeki uyku tuşuna birkaç kez yanlışlıkla bastıktan sonra güç seçeneklerinden o ayarları değiştirip sorunumu çözdüm. Tuşu sökmeme gerek kalmadı.
Bilmem benden bu kadar, sizin klavyeler inatçı. :lol:
SoundWay' Alıntı:sitelerde' Alıntı:SoundWay ve Processor hocalarım,
Klavyemdeki uyku tuşuna birkaç kez yanlışlıkla bastıktan sonra güç seçeneklerinden o ayarları değiştirip sorunumu çözdüm. Tuşu sökmeme gerek kalmadı.
Bilmem benden bu kadar, sizin klavyeler inatçı. :lol:
hocam kabul et artık çözüm yolun yanlış işte![]()
SoundWay' Alıntı:hocam ekran görüntüsü yollarmısın :x
armutlulu' Alıntı:klavyedeki pencere düğmesi ile birlikte L harfine basarsan istediğin olur sanırım.
Kolay gelsin.
sitelerde' Alıntı:Uyku ve power düğmesini denetim masası>güç seçenekleri gelişmiş sekmesinden halledebilirsin.