L levuca Site Gezgini Mesajlar 52 11 Eylül 2009 #1 Belki işinize yara diye düşündüm. A3 le çıktı alabilirsiniz... Ekli dosyalar Klavye.rar Klavye.rar 18.8 KB · Görüntüleme: 2,241
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 11 Eylül 2009 #5 öncelikle güzel olmuş elinize sağlık.... yalnız fare tuşu yerine özellik tuşu isim olarak kullanılsa sanki daha iyi olur...
öncelikle güzel olmuş elinize sağlık.... yalnız fare tuşu yerine özellik tuşu isim olarak kullanılsa sanki daha iyi olur...
Ü Üye silindi 6243 Misafir 11 Eylül 2009 #6 Özverili bir çalışma olmuş. Teşekkürler. Ben de bir tane göndereyim. Ekli dosyalar Klavye Kullanma Şekli.rar Klavye Kullanma Şekli.rar 20.8 KB · Görüntüleme: 742
L levuca Site Gezgini Mesajlar 52 11 Eylül 2009 #7 teşekkürler. Haklısınız hemen fare tuşunun adını değiştiriyorum....
L levuca Site Gezgini Mesajlar 52 13 Eylül 2009 #20 lab daki klavye tuşlarının yerini değiştirip q klavye yapmam sorun çıkarır mı. Milli eğitimde illa ki f klavye kullanmak şartmıdır acaba?
lab daki klavye tuşlarının yerini değiştirip q klavye yapmam sorun çıkarır mı. Milli eğitimde illa ki f klavye kullanmak şartmıdır acaba?
C craxx Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 681 13 Eylül 2009 #21 levuca' Alıntı: lab daki klavye tuşlarının yerini değiştirip q klavye yapmam sorun çıkarır mı. Milli eğitimde illa ki f klavye kullanmak şartmıdır acaba? Genişletmek için tıkla ... Bütün sınıfın mı değiştirmeyi düşünüyorsun? Kendi klavyeni değiştireceksen sorun olmaz sanırım.
levuca' Alıntı: lab daki klavye tuşlarının yerini değiştirip q klavye yapmam sorun çıkarır mı. Milli eğitimde illa ki f klavye kullanmak şartmıdır acaba? Genişletmek için tıkla ... Bütün sınıfın mı değiştirmeyi düşünüyorsun? Kendi klavyeni değiştireceksen sorun olmaz sanırım.
L levuca Site Gezgini Mesajlar 52 13 Eylül 2009 #23 Kedimin ki değiştirdim. Ama öğrenciler geçen yıldan isyan ediyorları. onlarıda değiştirsem..
L logan666 Aktif Üye Mesajlar 270 19 Eylül 2009 #27 hocam şu scroll lock tuşunun görevinide yazabilirmisiniz