bashcasy' Alıntı:hocam eksik hata dedin ben de özellikle hata bulmak için çabaladım doğrusunu sölemek gerekirseveeee açıklıyorum çokkk büyük hatanı buldum
![]()
![]()
(?) işaretinin olduğu tuşta ki (\) işaret tuşun alt kısmında değilde üst kısımda olacak :wink:
gayet güzel tekrar emeklerinize sağlık...
hasari' Alıntı:Öncelikle elinize sağlık güzel olmuş.
Birkaç öneride bulunmak istiyorum:
*Arka fon panoyu boğmuş daha sade birşey düşünebilirsiniz.
*Klavyenin kenarları biraz oval olsa daha iyi olur.
*"Klavye Panosu" yazısına güzel bir yazı efekti uygulayabilirsin çok sade olmuş gibime geldi.
*Açıklamalar çizgilere çok yakın olmuş biraz daha boşluk olursa daha iyi olur.
*Hocam renkleri bana biraz cansız geldi şöyle degrade birşeyler kullansan nasıl olur.
Tekrar elinize sağlık biraz daha geliştirilirse süper olacak.
NOT:Çalışmanın psd sini paylaşırsanız arkadaşlar istedikleri gibi düzenleyebilirler.
hasari' Alıntı:Hocam altaki açıklamalı tuşların yerleri orantılı değil, biri aşağıya kaymış biri yukarda...burda kullanılan şekillerin boyutlarındada bir orantı yok bu şekilllerle acaba birşeylermi anlatmaya çalıştınız eğer öyleysede orantılı olsa daha iyi olur.. Burdaki yazıların fontu değiştirebilir farklı fontlar kullanabilirsin böylece yazılarınıda içine sığdırmış olursun. Tekrar eline sağlık, son halinide merak ediyoruz.
Çok mu kötü...aliantep27' Alıntı:Hasari hocamın yorumlarına hastayım
Yooohasari' Alıntı:Çok mu kötü...aliantep27' Alıntı:Hasari hocamın yorumlarına hastayım![]()
Sağolasın kardeşim, tşkler.aliantep27' Alıntı:Yooohasari' Alıntı:Çok mu kötü...aliantep27' Alıntı:Hasari hocamın yorumlarına hastayım![]()
Çok beğeniyorum dostum :+1: