skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 13 Mart 2013 #1 Arkadaşlar resimdeki gibi uyarı veriyor nasıl silecem ben bu klasörü? Ekli dosyalar Adsız.jpg 30.4 KB · Görüntüleme: 665
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,642 13 Mart 2013 #2 Sahipliğini alarak belki silebilirsiniz. Sağ tık, özellikler, Güvenlik, izinler vs. gibi yolu takip ederek, kendi kullanıcınızın sahipliği almasını sağlayın.
Sahipliğini alarak belki silebilirsiniz. Sağ tık, özellikler, Güvenlik, izinler vs. gibi yolu takip ederek, kendi kullanıcınızın sahipliği almasını sağlayın.
habibocak Üye Mesajlar 0 13 Mart 2013 #3 Sayın Hocam, Unlocker Programı ile silebilirsiniz. İyi çalışmalar.
akrep026 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 618 13 Mart 2013 #4 habibocak' Alıntı: Sayın Hocam, Unlocker Programı ile silebilirsiniz. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Harika bir program. Ücretsiz, hızlı, süper... Unlocker...
habibocak' Alıntı: Sayın Hocam, Unlocker Programı ile silebilirsiniz. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Harika bir program. Ücretsiz, hızlı, süper... Unlocker...
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 13 Mart 2013 #5 hocam sizde varsa o program atabilir msisiniz bana?
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 13 Mart 2013 #6 Hocam cok tesekkur ederim şindirip kurdum ve hallettim cok sagolun