L levent79 Site Gezgini Mesajlar 69 7 Aralık 2007 #1 araçlardaki klasör seçenekleri kayboldu. nasıl geri getirebilirim...
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 7 Aralık 2007 #2 evet o çok gıcık birşey virüsler yüzünden bir kerede bende gitmişti. ilk olarak güncellemeyi dene olmazsa sistem geri yüklemeyi çalıştır.
evet o çok gıcık birşey virüsler yüzünden bir kerede bende gitmişti. ilk olarak güncellemeyi dene olmazsa sistem geri yüklemeyi çalıştır.
fucar07 Aktif Üye Mesajlar 130 7 Aralık 2007 #6 Daha önce bende aynı sorunu yaşamıştım ve sorunun cevabını bu forumda bulmuştum. Direk ordan kopyalayorum linki bulamadım çünkü.Ekteki dosyada Ekli dosyalar Klasor Secenekleri Geri Getirme.rar Klasor Secenekleri Geri Getirme.rar 385.2 KB · Görüntüleme: 172
Daha önce bende aynı sorunu yaşamıştım ve sorunun cevabını bu forumda bulmuştum. Direk ordan kopyalayorum linki bulamadım çünkü.Ekteki dosyada
E ertozkan Site Gezgini Mesajlar 44 7 Aralık 2007 #7 Başlat / Çalıştır/ gpedit.msc Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Windows Bileşenleri / Windows Gezgini / Klasör Seçenekleri öğesini Araçlar Menüsünden Kaldırır" çift tıklayın ve "Devre Dışı" yapın. Sorun düzelecektir...
Başlat / Çalıştır/ gpedit.msc Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Windows Bileşenleri / Windows Gezgini / Klasör Seçenekleri öğesini Araçlar Menüsünden Kaldırır" çift tıklayın ve "Devre Dışı" yapın. Sorun düzelecektir...
K kkslyyldz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 309 7 Aralık 2007 #8 hocam bu gpedit olayını yeni öğreniyorum. epey bi oynayabiliyomuşuz ayarlarla teşekkür ederim .
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 8 Aralık 2007 #10 bu bilgiler lazım olabilir herkese sağol...
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,799 8 Aralık 2007 #11 gpedit.msc açılmıyor internette de araştırdım bulamadım
E ertozkan Site Gezgini Mesajlar 44 10 Aralık 2007 #12 Windows XP Home surumunu kullaniyorsunuz o zaman... XP Pro surumunde mevcut olan bir uygulamadir bu...
Windows XP Home surumunu kullaniyorsunuz o zaman... XP Pro surumunde mevcut olan bir uygulamadir bu...