S samil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 376 17 Ekim 2014 #1 Günaydın arkadaşlar. E.T. yüklemek için elinde kitapların pdf hali toplu olarak olan var mı?
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 17 Ekim 2014 #3 bende var ama 70 gb dan fazla, yüklemeye gözüm kesmiyor.
S samil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 376 17 Ekim 2014 #4 Hocam sadece ders kitapları lazım. Diğer ansiklopedi,bilim ve teknik gibi içerikleri istemiyorum. Daha önce bende de vardı. Tayin çıkınca almayı unutmuşum. tek tek indirmekte istemiyorum.
Hocam sadece ders kitapları lazım. Diğer ansiklopedi,bilim ve teknik gibi içerikleri istemiyorum. Daha önce bende de vardı. Tayin çıkınca almayı unutmuşum. tek tek indirmekte istemiyorum.
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 17 Ekim 2014 #5 br sürü video falanda var ders kitabı derken sadece pdf lerimi istiyorsunuz, pdf lerin boyutuna bir bakayım yarın
br sürü video falanda var ders kitabı derken sadece pdf lerimi istiyorsunuz, pdf lerin boyutuna bir bakayım yarın