ben de rica etsem zahmet olmayacaksa.Özelden göndereyim.
Mümkünse bende alabilir miyim hocam. Teşekkürler.Özelden göndereyim.
Hocam zahmet olmazsa bende indirme programından alabilir miyim?Özelden göndereyim.
Anlatsam bu yöntem yayılır ve önlem alınır ki esasen bilen de kesin vardır burada. Özelden paylaşabilirim. İhtiyacı olan yöntemi kullanır ve işini görür. Artniyetli kullanılmadığı sürece bu şekilde olan tüm sayfalarda kullanılabilir bir yöntem.Nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı?
Hocam özelden yazabilir misiniz, çok teşekkür ederim.Anlatsam bu yöntem yayılır ve önlem alınır ki esasen bilen de kesin vardır burada. Özelden paylaşabilirim. İhtiyacı olan yöntemi kullanır ve işini görür. Artniyetli kullanılmadığı sürece bu şekilde olan tüm sayfalarda kullanılabilir bir yöntem.
Dediğim gibi hala tereddütüm var. Sonrasında zararlı çıkma durumu var![]()
bende merak ediyorumDirekt linki göremedim. Ayrıca cevaplar işaretli olmasaydı iyiydi. Cevaplardaki işaretleri kaldırmanın bir yolu varmıdır?
özelden ben de rica edeyim yöntemi mümkünse.Anlatsam bu yöntem yayılır ve önlem alınır ki esasen bilen de kesin vardır burada. Özelden paylaşabilirim. İhtiyacı olan yöntemi kullanır ve işini görür. Artniyetli kullanılmadığı sürece bu şekilde olan tüm sayfalarda kullanılabilir bir yöntem.
Mümkünse, özelden ben de rica edeyim yöntemi.Anlatsam bu yöntem yayılır ve önlem alınır ki esasen bilen de kesin vardır burada. Özelden paylaşabilirim. İhtiyacı olan yöntemi kullanır ve işini görür. Artniyetli kullanılmadığı sürece bu şekilde olan tüm sayfalarda kullanılabilir bir yöntem.
Mümkünse, özelden yazar mısınız?Anlatsam bu yöntem yayılır ve önlem alınır ki esasen bilen de kesin vardır burada. Özelden paylaşabilirim. İhtiyacı olan yöntemi kullanır ve işini görür. Artniyetli kullanılmadığı sürece bu şekilde olan tüm sayfalarda kullanılabilir bir yöntem.
Bende rica edebilir miyim zahmet olmazsa.cocugum icinHocam ben de alabilir miyim...teşekkürler
hocam bende rica ederimÖzelden göndereyim.