Kimler google adsense kullanıyor?

Kodla Büyü

erginbakla

Aktif Üye
Arkadaşlar google adsense kullanan arkadaşlar var mı?
Google gerçekten gönderdiğiçekleri ödüyor mu?
İnternette bazı çeklerin ödenmediği yazıyor?

hesaplar tamam da para alan varmı? Alıp da o parayı yemek nasip olan yani.
Sanal değil real dolarlara kavuşan
Varsa kaç YKR?

43 $ da kaldım
50 dolar olunca ödeme yapıyor. Bana googleden mektup geldi bu konuda.
Alan çok arkadaşım var

hocam geçenlerde arkadaş bir şiir sitesi yapmış.şimdiye kadar 450$ kazandı.aldı valla.parayıda çatır çatır yedi.

bendede 1 ayda 30$ oldu, mektup gönderdiler ama hala mektup gelmedi mektup ile pin göndereceklermiş. 3-6 hafta sürer diyorlar. eger gelmesse tekrar pin isteyecem. inşallah öderler. en azından hosting ücreti çıkar sitenin. ayrıca böyle bi bölüm oluşturup birbirimizin sitesindeki reklamlara tıklasak iyi olurmu acaba ?

100$ geçince ödemeyi alırsınız hocam ayrıca önceki mesajlarda birbirmize destek verelimmi vss gibi yazılar okudum tavsiye etmem banlanırsınız sayfa görüntüle ve tık oranının uyumlu olması lazım

Bedde de 55 olmuş nasıl alacağımı blmiyordum pin istedim bakalım gelirse yatırırlar.google ye güveniyorum.

fatihpc' Alıntı:
Bedde de 55 olmuş nasıl alacağımı blmiyordum pin istedim bakalım gelirse yatırırlar.google ye güveniyorum.
pin gelir daha sonra verdiğiniz hesap numarasına küçük bir miktar yatırırlar onay için daha sonra 100$ geçmeyi bekleyeceksin hile hurda yada yasaklanan içeriklerden biri yoksa sitende ücretini alırsın

sadece bir site için mi google adenseye başvurabiliyoruz mesela bir site için başvurdun kodları da aldın diğer sitelerine de ekliyebilirmisin o kodları :)

bariskarabay' Alıntı:
sadece bir site için mi google adenseye başvurabiliyoruz mesela bir site için başvurdun kodları da aldın diğer sitelerine de ekliyebilirmisin o kodları :)

Yaptığınız bütün sitelere aynı adsense kodlarını ekleyebilirsiniz.

Akraba ve arkadaşlarınıza dikkat edin.İyilik yapalım derken hesabınız benim gibi 97 dolarda(10-12 günde) kapanmasın.Google hileyi kesinlikle yemez arkadaşlar.Çok düzenli ölçme sistemleri ve kriterleri var.Hileden dolayı banlanırsanız bir daha isminize adsense hesabı açmanız mümkün olmaz.

Ödeme ve kazanç konusuna gelince 100 dolardan sonra ödeme alırsınız.Ondan sonra aylık olarak(eğer limiti geçmişseniz) ödeme alırsınız.Kesinlikle google ödeme yapıyor.
Aylık 2000-3000 dolar kazanan webmasterlar olduğunu okuyor, duyuyor ve inanıyorum.

ben imzadaki sitemden 4 ayda 2000$ yakın bir para aldım ama şimdi kural ihlali nedenizle kapandı

BBNET
Geri