Kilo almak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xasi05x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam ben de kilo alamıyordum.İyi bir çalışma programı ile spora başladım.Haftada en az 3 gün spor salonunda çok verimli bir şekilde çalıştım.Çalışmanın temposuyla zaten iştahım açıldı.öğünlerimin sayısı ve miktarı arttı.bir yıl bile olmadan çok şekilli bir şekilde 10 kilo aldım.Protein takviyesi vs. kullanmadım.Dolayısıyla kalıcı oldu kilolarım.Daha önce de spora başlama denemelerim olmuştu ama bu kadar verimli olmamıştı.Şunu çok açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki,bu işin en etkili yolu çok iyi bir hocanın denetiminde ciddi şekilde spor yapmak.

hocam evlen eşin hamile kalsın sende onunla birlikte şişiyorsun emin ol :D
hocam spor yap ve muhakkak bady çalış kesin çözüm bir de doktora git guatr ölçtür o da almama sebebi

uysalhalil33' Alıntı:
hocam evlen eşin hamile kalsın sende onunla birlikte şişiyorsun emin ol :D
hocam spor yap ve muhakkak bady çalış kesin çözüm bir de doktora git guatr ölçtür o da almama sebebi
:puhaha: :alkis:

kilo al derken adamı öldüreceksiniz gece sucuklu yumurta ye börek ye falan. Proteine dayalı kilo alacaksın bir yandan da spor yapacaksın budur.

hocam eskiden nasıl kilo alcaz diye dert ederdik evlen kilo al çok doğru sağlık sorunun yoksa bende eniştemde çok zayıftık evlendik şişmeye başladık artık pantolonlar olmuyor.şimdi nasıl kilo vercez diye hesap yapcaz sonuç kilo da alırsın sonra kilo da vermeyi düşünürsün kafana takınca boşuna yoruyon bünyeyi

kilo alma bünyeyle ilgili. yaş ilerledikçe metabolizma daha yavaş çalışır ve yavaş yavaş kilo almaya başlar insan. Kafaya takmayın oluruna bırakın. bende çok zayıftım şimdi iyiyim. Boyum 1,80, kilom 70. :) Kemal Sunal'ın bir gençlik halini birde orta yaş halini düşünün. hem çok yemek hiç iyi birşey değil. :-1:
Ömer dizisinden bir kesit:
http://www.youtube.com/watch?v=c6M1bExk07A

BBNET
Geri