2013 model aracımın her tarafında pas lekesine benzeyen noktacılar oluştuğunu farkettim. Servise götürdüğümde, taşlama makinasının kıvılcımlarının neden olmuş olabileceğini söylediler. Deneme amacıyla lokal olarak pasta cila uyguladılar fakat tam temizlenmedi. Ayrıca pasta cila için ortalama 300 tl fiyat çıkardılar. Başka kaportacıya da baktırdım. Onlar da tam olarak neyin sebep olduğunu anlamadı. Pasta-cila ile çıkarabileceklerini, 200 tl masrafı olduğunu söyledi. Tiner, gaz, pas giderici denedik ama temizlemedi. 200 tl yi gözden çıkartmıştım ki, internetten de bir araştırma yapayım dedim. Ve "kil" denen temizlik dehasını keşfettim. Mutlaka bilenleriniz vardır. İnternetten ucuz olanlarından deneme amaçlı sipariş verdim. 50 gram lık bir paketin yarısını kullandım. Sonuç: Mükemmel. Daha önce uğraşıp çıkaramadığım sürtmeden kaynaklı lekeleri dahi söküp attı. Tek başıma yaptığım için biraz yoruldum ama beni 300 tl lik masraftan kurtardı. Bu tarz sorunla karşılaşırsanız aklınızda olsun. Şiddetle tavsiye ederim.