Kil mucizesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myumlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

myumlu

Site Gezgini
2013 model aracımın her tarafında pas lekesine benzeyen noktacılar oluştuğunu farkettim. Servise götürdüğümde, taşlama makinasının kıvılcımlarının neden olmuş olabileceğini söylediler. Deneme amacıyla lokal olarak pasta cila uyguladılar fakat tam temizlenmedi. Ayrıca pasta cila için ortalama 300 tl fiyat çıkardılar. Başka kaportacıya da baktırdım. Onlar da tam olarak neyin sebep olduğunu anlamadı. Pasta-cila ile çıkarabileceklerini, 200 tl masrafı olduğunu söyledi. Tiner, gaz, pas giderici denedik ama temizlemedi. 200 tl yi gözden çıkartmıştım ki, internetten de bir araştırma yapayım dedim. Ve "kil" denen temizlik dehasını keşfettim. Mutlaka bilenleriniz vardır. İnternetten ucuz olanlarından deneme amaçlı sipariş verdim. 50 gram lık bir paketin yarısını kullandım. Sonuç: Mükemmel. Daha önce uğraşıp çıkaramadığım sürtmeden kaynaklı lekeleri dahi söküp attı. Tek başıma yaptığım için biraz yoruldum ama beni 300 tl lik masraftan kurtardı. Bu tarz sorunla karşılaşırsanız aklınızda olsun. Şiddetle tavsiye ederim.

sandikodasi' Alıntı:
sanki biraz reklam kokuyo gibi...
Konuyu yazarken ben de reklam yapıyormuşum hissine kapıldım. Ama özellikle herhangi bir marka veya link vermedim. Netten araştırırsanız farklı markalar mevcut. Ben deneme amaçlı en ucuzundan aldım. "Kil hamuru, araç temizliği için kil" diye ararsanız detaylı bilgiyi bulabilirsiniz. Ben de netten öğrendim. Çok memnun kaldığım için aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olmak istedim.

Ben yıllardır KİL kullanıyorum.
Geçen yıl arkadaşıma ziyarete gitmiştim. Aracı parkettiğim yerin yan tarafında sprey boya yapıyormuş arkadaşın komşusu. Misafirlik çıkışı vahim manzara aracın ön camı yağmur gibi beyaz boya tanecik lekeleri.
:o Arkadaş mahcup oldu, komşusu ile tartıştı filan olay uzadı. Komşusu tamam temizletirim filan dedi. Arabada kil vardı, dedim sakin olun, sende hanıma rica et bize türk kahvesi yapsın dedim. :D
Kaydıracak bir malzeme (su olur) cama sürülüp kil parçası cam üzerinde gezdirdiğimde tüm tanecikleri kil üzerine çekti. Arkadaşımda şaşırdı, komşusuda. Abi bu ne böyle dediler.
Aynı durum aracın boyası içinde etkili. Ben herkesle paylaşıyorum sizinle de paylaşayım bu etkili maddeyi...

BBNET
Geri