Kia Venga 1.6 CRDİ Panaroma Plus hakkında fikirleriniz nedir

Kodla Büyü

reveneyes

Aktif Üye
Bilişimci camiası araba konusunda otorite olmaya devam ediyor..açıkçası cam tavan ve sunroof hastalığına yakalandım arkadaşlar.Araç yeni olmalı,dizel olmalı ve gökyüzü seninle olmalı.Bu araç 2009 da ödüller almış,fena değil bence.siz olsanız 34-35 civarı bu arabayı alırmısınız?sahibinden.de 40 a kadar çıkan fiyatlar var,onlar uçmuş.arabanın değer io değil tabi.2011'de 40-41 bine aldılar sıfır alanlar.değerli görüşlerinizi esirgemeyin.araç 128 PS.

Beğendiysen git al hocam.

Ama TR de tutulmayan bir araç, zevkle binersin, yıllarca sorun çıkarmayabilir, hatta servisi ve parçası da ucuz olabilir, yakıtı çok iyidir,vsvsvs. ama trafikte venga görmedim ben hiç.

Ben olsam almazdım ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

Hayırlı olur inşallah.

hocam bence beğendiysen ve yatırım amaçlı değilde arabaya zevkle binmeyi düşünüyorsan almalısın.
bende yakın zamanda venga, b-max, jazz, ix20 modellerini araştırmıştım sıfırları gerçekten pahalı ama 2.ele düşünce uygun fiyata alınabilir.
ben sıfır alabilseydim dizel ford b-max ı düşünüyordum.
Gecen ay 35 250 tl ye 1 yaşında 2012 kasa temiz honda jazz fun+ aldım.
cam tavan konusunda aynı hastalığa bende tutulmuştum. Özellikle arkada seyahat edenler için muhteşem oluyor. şimdi arabaya bindiğimde tavan kapalı ise bi daralma oluyor hemen açıyorum.

BBNET
Geri